31.8.2016

Tällainen on Škoda Kodiaq sisältä – koko auto huomenna nettilivenä

Škoda Kodiaq

Kuumeisesti odotettu Škoda Kodiaq näyttäytyy nyt sisustakuvien muodossa. Onneksi auton varsinainen paljastustilaisuus on jo huomenillalla livelähetyksenä.

Ylpeästi Kodiaqista kiusoitteleva Škoda on nyt julkaissut ensimmäiset kuvat odotetun katumaasturin sisätiloista. Koko auto puolestaan paljastetaan syyskuun 1. päivä kello 20:00 netissä nähtävässä livelähetyksessä.

Škoda Kodiaq

Ohjaamon ilme noudattelee Škodan yleistä ilmettä, pystypäisten ilmaventtiileiden reunustaessa suurta viihdejärjestelmän näyttöä. Valmistajan mukaan järjestelmän käyttöliittymä noudattelee "Simply Clever" -mainosslogania.

Škoda Kodiaq

Valittavana on viisi- ja seitsämänpaikkainen versio ja kuvien joukossa onkin kuva seitsenpaikkaisen version takapenkeistä. Myös tavaratilaa näyttäisi olevan kiitettävästi ainakin viiden istuimen ollessa käytössä. Škoda mainitseekin tavaratilan olevan 720 litrasta 2 065 litraan, riippuen istuinten käytöstä. Suunnittelijat ovat pyrkineet maksimoimaan sisätilat 4,70 metriä pitkässä ja 1,88 metriä leveässä autossa.

Škoda Kodiaq

Škoda ylpeilee Kodiaqin sisältävän yhteensä 30 "Simply Clever" -ratkaisua, kuten esimerkiksi ovien reunasuojukset, sähköiset lapsilukot ja nukkumiseen soveltuvat pääntuet.

Hartaasti odotetun katumaasturin maailmanensi-ilta on syyskuun 1. päivä Berliinissä. Škoda lähettää 45 minuuttia kestävän musiikkia, koreografiaa ja liikkuvaa kuvaa käsittävän shown livenä netissä kello 20:00 Suomen aikaa. Lähetyksen voi katsoa alla olevasta upotteesta tai Škodan lähetyksen kotisivulta.

Lähde ja kuvat: Škoda

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat