Civic Type R huutokauppa

Ajoneuvot Honda Civic Type R Käytetyt autot Käyttötesti käytetyllä 8.11.2022

Huuda kuin Honda – Moottorin Civic Type R nyt myynnissä

Haluaisitko omistaa suorastaan ikonisen hot hatchin? Nyt tähän tarjoutuu erinomainen mahdollisuus, kun Moottori huutokauppaa vuosimallin 2003 Honda Civic Type R:n.

Moottorin käytetystä kesäautosta, vuosimallin 2003 Honda Civic Type R:stä, on vielä useampi tarina kerrottavana, mutta nyt kesän loputtua se on myynnissä – tarkemmin sanottuna huutokaupattavana.

Jo aiempien käytettyjen autojen kohdalla meiltä on toivottu huutokauppaa, mutta nyt Civicin kohdalla tilanne oli aivan ennennäkemätön. Heti avausartikkelin jälkeen alkoi toimitukseen satamaan ostotarjouksia ja -kyselyitä sähköpostin täydeltä. Puhelimenkin kautta oltiin yhteydessä useampaan otteeseen. Mielestämme reiluin keino auton ostajan valitsemiseen oli yksinkertaisesti sen huutokauppaaminen.

Civic Type R huutokauppa

Myynti-ilmoitukseen pääsee tästä linkistä, ja huutokauppa päättyy 11.11.2022 klo 20.50, tai 3 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Tarkemmat tiedot autosta ja sen vioista löytää niin ikään ilmoituksesta. Aiemmat julkaistut jutut autosta voi puolestaan lukea esimerkiksi tästä linkistä.

Auto jatkaa matkaansa, mutta tarina jatkuu

Teidän, jotka haluatte lukea vielä enemmän kokemuksista Civicistä – ei hätää, autosta on tulossa vielä useampi juttu Moottorin verkkoon, sekä laaja loppuraportti painettuun lehteen.

Nyt on kuitenkin mahdollisuus hankkia tuleva klassikko, ja erinomainen kesäauto itselleen. Jutun kirjoitushetkellä 8.11. klo 18.30 autosta on huudettu 1 700 euroa, kun ilmoitus on ollut voimassa alle kymmenen tunnin ajan.

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Honda

Kaikki koeajot

Uusimmat