Ajoneuvot | 12.9.2019

Osallistu ja voita liput Autot ja Viihde -tapahtumaan Lahteen!

Moottori arpoo 15 kahden hengen lippupakettia tapahtumaan, jossa päätähtiä on harrasteajoneuvoista ulkomaisiin huippuvieraisiin.

Jaa artikkeli

Autot ja Viihde -tapahtuma järjestetään syyskuun viimeisenä viikonloppuna, 28.–29.9.2019 Lahden Messukeskuksessa. Samalla pääsylipulla ulottuvillasi on myös Jenkkiautonäyttely ja X-treme Car Show.

Esillä on mielenkiintoisia rakennettuja ja entisöityjä autoja, hyötyajoneuvoja ja varusteita – jenkkiautoja ja hot rodeja unohtamatta. Ulkomaisia tähtivieraita ovat tällä kertaa japanilainen autotuunaaja Akira Nakai ja amerikkalainen autorakentaja Dave Kindig.

Moottori arpoo viidelletoista onnekkaalle tuplaliput ajokauden päätöstapahtumaan, eli ovet avautuvat voittajan lisäksi myös seuralaiselle.

Liput arvotaan maanantaina 23.9.2019 kello 10.00, jonka jälkeen liput toimitetaan postitse onnekkaille voittajille. Täytä siis tietosi huolellisesti oheiseen lomakkeeseen, klikkaa osallistu-painiketta ja seuraa maanantaina sähköpostin inboxia – sinne lähetämme voittajille tiedon postittamistamme lipuista.

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Lähde: Autot ja Viihde

Lisätietoja tapahtumasta löydät TÄÄLTÄ.

Jaa artikkeli

Keskustelu