Suzuki Vitara

Ajoneuvot Uutinen 23.10.2018

Päivitetty Suzuki Vitara saapuu Suomeen – nyt tiedetään myös hinta

Suomen suosituimmaksi nelivetoiseksi kompaktiksi katumaasturiksi tituleerattu automalli on jatkossa tarjolla kahdella bensiiniturbolla ja varustelu on entistä parempi.

Suzuki Vitara uudistuu niin ulkonäöltään, tekniikaltaan kuin varustelultaan, kuten kerroimme jo aiemmin. Nyt tiedetään myös hinta.

Suzuki Vitaran hinnat alkavat maahantuojan mukaan jatkossa GL+ 112 Boosterjetin osalta 23 990 eurosta. Hintaan sisältyy kattavaksi kehutun turvapaketin lisäksi muun muassa 17-tuumaiset kevytmetallivanteet, tummennetut takalasit, automaatti-ilmastointi ja peruutuskamera. Suuremmalla moottorilla varustettuna auton hinta hivuttautuu 25 990 euroon.

Toisena Vitara-vaihtoehtona on GLX, jonka saa vain suuremmalla moottorilla. Hinnaksi kokonaisuudelle kerrotaan 29 990 euroa. Ylellisemmän mallin varusteluun kuuluu edellisten lisäksi muun muassa älyavain, navigointi, mokkanahkaverhoilu, pysäköintitutkat eteen ja taakse sekä panoraamakattoluukku.

Kaikki mallit voi valita manuaalivaihteiden lisäksi 6-vaihteisella automaattivaihteistolla varustettuna, josta peritään lisähintaa 2 400 euroa.

Lähde ja kuvat: Suzuki

Jaa artikkeli

Keskustelu

Kaikki koeajot

Uusimmat