Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 First Class Suite

Matkailu Uutinen 9.11.2017

Lentomatkusta sviitissä – Singapore Airlinesin A380:ssä onnistuu

Singapore Airlines uudistaa Airbus A380 -koneensa ja ykkösluokka on jatkossa entistäkin ylellisempi.

Maailman suurin matkustajalentokone Airbus A380 on palvellut liikenteessä jo 10 vuotta. Ensimmäisenä kone nähtiin Singapore Airlinesin riveissä, joten nyt lentoyhtiö on päättänyt uudistaa jättikoneidensa matkustamoja isolla kädellä. Samalla se tekee harvinaisen päätöksen First Classin matkustajien suhteen: kerrankin vähemmän on enemmän. 12 paikan sijaan tarjolla on jatkossa paikat enää kuudelle ykkösluokkalaiselle. Vastapainoksi matkustajat saavat käyttöönsä entistä hulppeammat huoneet, Singapore Airlinesin slangilla sviitit.

Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 First Class Suite

Luonnollisesti tarjolla on täysin sähköisesti säädettävä nojatuoli, joka on verhoiltu torinolaisen Poltrona Fraun upealla nahalla. Pitkillä lennoilla istuinta ei kuitenkaan tarvitse muuntaa sängyksi monien muiden lentoyhtiöiden tavoin, vaan sviitissä on tarjolla erillinen täysikokoinen sänky. Mikäli matkassa ollaan pariskuntana, voidaan osa sviiteistä yhdistää parivuoteelliseksi tuplasviitiksi. Sänky voidaan myös kätkeä pois tieltä päivän ideapalaverejä varten.

Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 First Class Suite

Lisäksi huoneessa on 32-tuumainen teräväpiirtoruutu, joka on käännettävissä erikseen tuolissa ja sängyssä katsomista varten. Vaatteet luonnollisesti laitetaan täysikokoiseen vaatekaappiin, käsimatkatavaralle on oma lokeronsa ja toalettituotteille on oma nahkaverhoiltu laatikkonsa. Huoneessa on myös varta vasten suunniteltu tunnelmavalaistus ja uniikki lattiamatto.

Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 First Class Suite

Puuterointitarpeita varten ykkösluokalla on käytössä peräti kaksi tyylikästä kylpyhuonetta, joista toisessa on pöytätaso, jonka ääreen voi istahtaa kauneudenhoitoa varten.

Myös bisnesluokassa kelpaa

Koska Singapore Airlinesin A380:n First Classiin mahtuu enää kuusi onnekasta, on bisnesluokkaa kasvatettu tuntuvasti, 60 paikasta 78:aan. Tarjolla on kuitenkin ykkösluokan tavoin Poltrona Fraun luksusnahalla verhoiltu istuin, joka muuntuu täyspitkäksi sängyksi. Istuimella on leveyttä asialliset 63,5 senttimetriä. Istuimen runko on valmistettu hiilikuidusta, joten tarjolla on enemmän säilytystilaa istuimen alla.

Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 Business Class

A380 ja Singapore Airlinesin uusittu Business Class.

Ykkösen ja bisneksen lisäksi koneessa on parempaa turistiluokkaa 44 istuimen verran ja tavallisia turistipenkkejä on 343 kappaletta. Singapore Airlinesin Airbus-jättiläisen kyytiin pääsee Aucklandin, Pekingin, Frankfurtin, Hong Kongin, Lontoon, Melbournen, Mumbain, New Delhin, New Yorkin, Pariisin, Shanghain, Sydneyn ja Zürichin lennoilla.

Lentomatkusta sviitissä Singapore Airlines A380 Premium Economy Class

Myös Premium Economy näyttää sangen viihtyisältä.

Lähde ja kuvat: Singapore Airlines

Jaa artikkeli