5.9.2018

Graf von Faber-Castell by Bentley: kynäsarja arvokkaampiin allekirjoituksiin

Graf von Faber-Castell by Bentley

Perinteikkäät arvovalmistajat kohtaavat myös kirjoitusvälineissä: Graf von Faber-Castell by Bentley on hiukan parempi kynämallisto tärkeisiin tilanteisiin.

Kun autokaupasta on karauttamassa kotimatkalle puolen miljoonan arvoautolla, ei puumerkkiään voi laittaa papereihin ihan millä tahansa mainoskynällä. Mutta ei hätää! Juuri näitä tilanteita varten Bentley on lyöttäytynyt yhteen tutun Faber-Castellin arvomallisto Graf von Faber-Castellin kanssa.

Graf von Faber-Castell by Bentley

Kahden luksusvalmistajan yhteistyön tuloksena markkinoilla nähdään peräti kolme erilaista kynämallia. Tyylikkyys ja laadukkuus huokuvat lehdistötiedotteen jokaisessa käänteessä. Luonnollisesti kynien kohdalla suurempi painopiste työstä kuuluu kynävalmistajalle, mutta vastaavasti Bentleyn muotoilutiimi on hillittyjen designien takana.

– Bentley ja Graf von Faber-Castell jakavat sitoutumisen korkeimpaan laatuun ja materiaaleihin, samalla kun ne innovoivat muuttuvassa maailmassa ja luottavat poikkeukselliseen valmistustaitoon, molempien kuitenkin ilmaistessa merkkiä nykyaikaan katsoen, sanaili näppärästi Bentleyn tuote- ja markkinointipäällikkö Christophe Georges.

– Bentley ja Graf von Faber-Castell jakavat monia yhteisiä asioita. Monien vuosien perinnettä muovaavat yksilöt, ainutlaatuinen muotoilu, kompromissitön laatu ja hiljainen eleganssi, kiteytti puolestaan kreivi Charles von Faber-Castell.

Graf von Faber-Castell by Bentley

Yhteistyön tuloksena on niin mustekyniä, pallokärkikyniä (rollerikyniä) kuin kuulakärkikyniä, jotka ovat saaneet tyylinsä Bentleyn klassishenkisestä muotoilusta. Esimerkiksi kynien korkit ovat saaneet Bentleyn säätimistä tutun pyällyksen ja tutun B-logon. Sama hienovarainen kuviointi jatkuu vielä kynien varressa ja luonnollisesti metalliosien kiillottamiseen on käytetty toinenkin tovi.

Samalla kynien värit on lainattu Bentleyn mallistosta: Sequin Blue, Tungsten ja White Satin ovat tietysti ratkaisevia tekijöitä kirjoitusvälinettä shoppaillessa. Toki myös Graf von Faber Castell on jättänyt oman jälkensä esimerkiksi kynän jämäkkään klipsiin, platinapinnoitettuihin osiin ja varautuneeseen tyyliin.

Graf von Faber-Castell by Bentley

Syyskuun alussa julkistetut Graf von Faber-Castell for Bentley -kynät ovat saatavilla niin kynämerkin jälleenmyyjiltä kuin valikoiduilta Bentley-myyjiltä. Mustekynän hinta on Bentleyn mukaan 390 euroa, rollerikynän maksaessa 340 euroa ja kuulakärkikynän ollessa jo maltillisemmat 290 euroa. Lisäksi kynien käsin ommeltu italialaisesta vasikannahasta tehty kotelo on 220 euroa. Yhtiöt lupailevat, että lähiaikoina on luvassa myös lisää kirjoitusvälineitä luksuskaksikolta.

Lähde ja kuvat: Bentley

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat