22.9.2016

Crafter on pakujen kuningas – Van of the Year -palkinto Volkswagenille

Volkswagen Crafter Van of the Year 2017

Vuoden pakettiauto -palkinto on Volkswagenille toinen peräkkäin. Edellisen kerran tittelin vei Transporter, nyt vuorossa on Volkswagen Crafter.

Volkswagen Crafter nappasi arvostetun Van of the Year 2017 -kilpailun voiton. Kilpailun kärkisija paljastettiin IAA-näyttelyssä Hannoverissa 21.9.2016. Kilpailun tuomaristo koostui hyötyautoihin erikoistuneista toimittajista, jotka edustivat 24 Euroopan maata.

Van of the Year 2017 -palkinnon vastaanotti Hannoverissa Volkswagen-hyötyautojen toimitusjohtaja Eckhard Scholz. Yhtiön edustaja pääsi pokkaamaan palkintoa toisen kerran peräkkäin.

Volkswagen Crafter_Van of the Year 2017_Eckhard Scholz_Jarlath Sweeney
Volkswagen-hyötyautojen toimitusjohtaja Eckhard Scholz (oik.) ja tuomariston edustaja Jarlath Sweeney

– Viime vuotisen Transporterin voiton jälkeen otamme erittäin mielellämme vastaan tämän erityisen palkinnon. Olemme Crafterista erittäin ylpeitä, ja samalla myös koko tiimistämme, jonka ahkera työ on tehnyt Crafterista vuoden pakettiauton. Käytämme tätä kunnianosoitusta hyödyksemme saadaksemme Crafterille menestyksekkään lanseerauksen.

Volkswagen Crafter Van of the Year 2017

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Palkittiin ennen myynnin aloittamista

Volkswagenin Crafterin menestys on etupainotteista, sillä valmistaja sai palkinnon ennen kuin auton myynti on saatu käyntiin.

Uusi Volkswagen Crafter on valmistajansa mukaan suunniteltu asiakkaita kuunnellen. Crafterin luvataan olevan uutuusesittelyille tyypillisesti monipuolinen, muunneltavissa tarpeen mukaan ja edistyksellisempi sekä polttoainetehokkaampi kuin edeltäjänsä.

Kuljettajaa avustavia järjestelmiä valmistaja lupaa tarjota enemmän kuin koskaan tässä kokoluokassa. Auton lastaus on tehty entistä helpommaksi ja matkustusmukavuutta on lisätty.

Uusi Volkswagen Crafter on nähtävillä IAA-näyttelyssä Hannoverissa 22.-29.9.2016 välisen ajan.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Luetuimmat