17.10.2022

Käytetyt erikoisuudet: auralla varustettu Ford Ranger

Käytetyt erikoisuudet Ford Ranger aura hiekoitus talvi

Kohtahan se on jo talvikin, ja lunta ja jäätä kaikkialla. Miten olisi työtä pelkäämätön avolava auralla ja hiekoituslaitteella?

Harmittaako naapurin lumilinko? Kismittääkö kolaaminen? Onko talvitie liian pitkä? Ei hätää, sillä tämän viikon käytetty erikoisuus voi auttaa näissä ongelmissa.

Ford Ranger on ollut avolavamarkkinoiden kulmakiviä jo pitkään. 2008 nimellä myytiin toisen polven Mazda-lainaa, sillä Ford teki tuolloin yhteistyötä japanilaisvalmistajan kanssa (maailman mittakaavassa) kompaktien avolavojen saralla. Pinnan alla Ranger jakoi geeninsä tuolloin Mazda BT-50:n kanssa.

Käytetyt erikoisuudet Ford Ranger aura hiekoitus talvi

Myyjä itse mainostaa Ähtärissä myytävää nelivetoista Rangeria lauseella "Tällä jos jollain pääsee vaikeammastaki paikkaa ja jos ei pääse niin auraa ensin!", mikä osoittaa kyllä tiettyä tilannetajua. Keulan alla on 2,5-litrainen turbodiesel ja pyöränkaarista päätellen varaa on niin joustolle kuin rengaskoolle.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

2008 Ford Ranger 4x4 aura-auto

Valkoinen Ford Ranger on tehnyt koko uransa töitä, joten aikaiset aamut ja pitkiksi venyneet päivät näkyvät auton yksityiskohdissa ja sisustassa. Korimallilta avolava on fordiksi Super Cab, eli takapenkki on teknisesti ottaen olemassa, mutta vain tavaroita varten. 292 000 kilometriä ajettu Ranger on saanut hiljattain uudet öljyt ja suodattimet, mutta työura näkyy eri puolilla autoa.

Käytetyt erikoisuudet Ford Ranger aura hiekoitus talvi

Autosta löytyy kytkettävä neliveto kahdella nopeusalueella sekä sähkölukot. Myyjän mukaan 143 hevosvoiman diesel on myös pieniruokainen riittävästä puhdista huolimatta. Mukavuusvarusteista tärkeimmät ovat sähkölasit ja ilmastointi, sekä Webasto.

Käytetyt erikoisuudet Ford Ranger aura hiekoitus talvi

Työvarusteita löytyy mainitun hydraulisen auran ja hiekoituslaitteen lisäksi vielä vetokoukun verran. Ilmoitus ei kerro, tulevatko katolla olevat työvilkut auton mukana.

Olisiko tässä ratkaisu mökkitien tai pienen kiinteistöhuoltoyhtiön tarpeisiin?

Lähde ja kuvat: Tori.fi Teksti: Aake Kinnunen

Luetuimmat