14.4.2024

KTM tarjoaa pidemmän takuun maksuttomasti

Kuva KTM

Tänä vuonna uuden KTM:n katu- tai adventuremoottoripyörän ostajalla on mahdollisuus pidentää takuuaikaa kahdesta vuodesta jopa neljään.

Tähän asti uusien KTM-katumoottoripyörien tehdastakuun pituus on ollut 24 kuukautta rekisteröintipäivästä. Moottoripyörävalmistajien keskuudessa 24 kuukautta on hyvin yleinen takuuajan pituus, joskin muutamilla merkeillä tai niiden yksittäisillä malleilla saattaa olla joko suoraan pidempi takuuaika, tai asiakkaalla on lisähintaan mahdollisuus jatkaa takuuaikaa kahdesta vuodesta pidemmäksi, jopa viiteen vuoteen. Yleensä jatkotakuu edellyttää ajoneuvon huoltamista valtuutetussa merkkihuollossa huolto-ohjelman mukaisesti. Joillakin merkeillä lisätakuun sisältö saattaa olla varsinaista tehdastakuuta suppeampi, tai jatkotakuu saattaa olla myös tehtaan sijaan paikallisen maahantuojan myöntämä. 

KTM 990 Duke

KTM:n nyt ilmoittama tehdastakuun pidennys koskee LC8c ja LC8-moottorillisia malleja, joista ensimmäinen moottorikoodi viittaa 790-, 890- ja 990 -malleihin, ja jälkimmäinen 1290- ja 1390-malleihin. Näin ollen pidemmän takuun piiriin kuuluvat LC8c-mallit ovat 790 Duke, 790 Adventure, 890 Adventure, 890 Adventure R, 890 Adventure R Rally, 890 SMT ja 990 Duke, ja niiden takuuaikaa voi pidentää maksimissaan neljään vuoteen suorittamalla määräaikaishuollot valtuutetuissa KTM-huoltopisteissä 24 kuukauden takuuaikana huolto-ohjelman mukaisesti. LC8-malleissa 1390 Super Duke R, 1390 Super Duke R Evo, 1290 Super Duke GT, 1290 Super Adventure S ja 1290 Super Adventure R takuuta voi pidentää kahdesta kolmeen vuoteen samoilla ehdoilla. Lisäksi KTM PowerParts- ja KTM SpareParts-osien takuu pitenee kaikille katumalleille 24 kuukauteen. Kaikki takuun pidennykset ovat maksuttomia.

- Suosittelemme aina asiakkaitamme käyttämään virallista KTM-verkostoa moottoripyörien huoltamiseen jo siksikin, että niiden henkilökunta on koulutettu kyseisiin malleihin ja ne käyttävät aina hyväksyttyjä ja kyseisiin malleihin suunniteltuja osia ja lisävarusteita", sanoo KTM AG:n Senior Head of Customer Service Jens Tuma

- Näin voimme varmistaa moottoripyörien parhaan mahdollisen laadun ja arvon säilymisen, ja se on myös suuri syy siihen, miksi olemme todella iloisia voidessamme tehdä tämän takuun pidennyksen KTM-asiakkaille ympäri maailmaa.

KTM 1390 Super Duke R

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat