28.6.2021

Matkalla kotimaassa, mutta minne sitä suuntaisi? Tästä vinkit!

Tenontie_2020_JS

Suomella on tarjota kiinnostavia, elämyksellisiä ja hauskoja matkailukohteita, jotka vain odottavat löytäjäänsä. Kokosimme vinkit Matkalla kotimaassa- juttusarjaamme.

Monella alkaa kesäloma juhannukselta. Näinä korona-aikoina etenkin moni matkailja suuntaa katseensa kotimaahan ja hyvä niin, sillä matkailuelämyksiä on runsaasti tarjolla myös maan rajojen sisäpuolella – ne vain odottavat löytäjäänsä.

Moottorin Matkalla kotimaassa -juttusarjassa käydään Suomi läpi kahdeksassa osassa, alue kerrallaan. Jutut ilmestyvät Moottorin netissä aina torstaisin. Ajankohta julkaisulle on sikäli otollinen, että matkavinkit voi ottaa iloksi ja hyödyksi jo kyseisen viikon viikonvaihdetta ajatellen.

Artikkelit tarjoavat jokaiselle jotakin: on lapsiperhekohteita, kulttuurikohteita, luontoelämyksiä, autoilureittejä, historiallisia muistomerkkejä ja monenlaisia museoita – persoonallisia yösijoja unohtamatta. Matkavinkkien kattava katras on avuksi kaikille omaa lomareissua ja matkareittiä suunnitteleville, onpa liikkeellä yksin, pariskuntana tai perheen voimin.

Matkalla_kotimaassa_2021

Opastamme perille asti, sillä kaikki kotimaan matkailuhelmet eivät sijaitse valtaväylien välittämässä tuntumassa vaan kenties sivuteiden päässä. Moni kiinnostava matkailutäky on paikallisten hyvin tuntema, mutta toispaikkakuntalaisille salatuksi – ainakin toistaiseksi – jäänyt mansikkapaikka.

Teksti: Moottori Kuva: Moottorin arkisto

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lisää aiheesta