22.8.2020

Mies, haluatko tuoksua vuoristojärveltä? Sekin onnistuu nyt Bentley For Men Silverlakella

Bentley For Men Silverlake

Silverlake ei ole Bentley Fragrancesin ensimmäinen hajuvesi miehille, mutta uutuus on silti omassa lokerossaan.

Luksusbrändi Bentleyn luksusbrändi Bentley Fragrances on tuonut uuden miesten tuoksun markkinoille. Eau de Parfume -luokiteltu Silverlake on Bentley For Men -tuoteperheen uusin jäsen. Tehdas lupaa tietenkin, että hajuvesi on tehty samoilla tinkimättömillä laatustandardeilla kuin sen autotkin.

Silverlaken tuoksun kuvaillaan tuovan henkäyksen ulkoilmojen raikkautta ja sen on suunnitellut parfymöörimaailman nuori lupaus Ane Ayo. Latvatuoksuna, siis ensipuraisuna, Silverlakesta tulee sitruksen ja piparmintun kylmänviileä aromi, viitaten vuori-ilman raikkauteen.

Bentley For Men Silverlake

Sen jälkeen saapuvana sydäntuoksuna on puolestaan tuoksuorvokin tuoma mielikuva majesteetillisesta metsästä, johon liittyy rosepippurin pakkashenkäys. Sydäntuoksun viimeistelee laventelin himmeä kiilto, joka puolestaan tuo mieleen järven hopeapintaisen veden, josta Silverlake ammentaa nimensäkin.

Juurituoksuna, joka tuntuu iholla pisimpään, ovat pihkaiset puut ja synteettinen valkoinen myski.

Koska tuoksut ovat kuitenkin vähän vaikeita kuvailtavia, puhutaan Bentley For Men Silverlaken pullosta, joka ei sekään ole vain tympeä säilytysastia nesteelle, eheei! Vinkeästi pyöristelty vinoneliö tuo valmistajan mukaan mieleen Bentleyn muodot erityisesti hopeanharmaassa värissä, joka on suunniteltu kuvastamaan tuoksun viileyttä. Peilaava pinta tuo jälleen mieleen vuoristojärven tyynen ja kirkkaan pinnan. Pullon hartioilta löytyvät Bentleyn logot ja ennen kaikkea korkki on saanut valmistajan tutun pyällyksen.

Bentley For Men Silverlake

Samaa erinomaisuutta on tehtaan mukaan käytetty myös hajuveden pakkauksen kanssa, mutta totta puhuen elämä on kyllä liian lyhyttä siihen, että pahvipakkausta vilkaisisi toisenkin kerran.

Jos koet, että Bentleyn käsitys viileästä järvestä ja raikkaasta ilmasta on sopiva sinulle tai läheisellesi, ei hätää. 100 millilitran pullo tätä tislattua pakomatkaa maksaa noin 77 euroa ja se on saatavissa Euroopassa Bentleyn verkkokaupasta, valituista hajuvesimyymälöistä sekä Bentley-jälleenmyyjiltä.

Lähde ja kuvat: Bentley

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat