15.6.2024

Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition – vain 270 kappaleen erä

Kuva Triumph

Jos tyylikkäät kellot ja käsityönä viimeistellyt moottoripyörät kiinnostavat, niin nyt on ainutlaatuinen tilaisuus molempien hankkimiseen yhdellä kertaa.

Brittiläisen moottoripyörävalmistaja Triumphin ja sveitsiläisen luksuskellojen valmistaja Breitlingin yhteistyönä valmistettu Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling ja Chronomat B01 42 Triumph -kello edustavat molemmat tarkkaa ja ammattitaitoista käsityötä, ja sopivat siksi hyvin yhteen. 

Triumph Speed Triple 1200 RR Breitlingin tekniikka on sama kuin perusmallin Speed Triplessä, eli moottorina on 180-hevosvoimainen, 1160-kuutioinen rivikolmosmoottori. Myös ajettavuuteen on panostettu suorituskyvyn vaatimusten mukaisesti, ja jousituksena on Öhlinsin semiaktiivinen järjestelmä sekä jarruina Brembon Monobloc Stylemat. 

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Erottuu selvästi perusmallista

Breitling Limited Editionissa on erikoisväritys käsinmaalatuin kultaraidoin ja yksityiskohdin, hiilikuituosia, ruskeasta nahasta valmistettu satula tyylikkäin ompelein sekä Akrapovic-äänenvaimennin. Kuljettajan näkökenttään sopivasti pyörään on luonnollisesti lisätty Breitling-logo sekä kyseisen pyörän järjestysnumero (X/270). Ja jotta Breitling-yhteistyö ei Triumphin kuljettajalta unohtuisi, niin mittariston aloitusnäyttöön tulee myös Breitling-logo, samoin tankissa on Breitling-logo.

Breitlingin tumma väritys sopii yhteen Triumphin värien kanssa

Breitling Chronomat B01 42 Triumph kello on valmistettu titaanista ja 18 karaatin puna- eli ruusukullasta ja siinä on antrasiittikellotaulu. Ruskea nahkaranneke viimeistelee kokonaisuuden.

Triumphin erikoismallin ostavilla on lisäksi ainutlaatuinen mahdollisuus hankkia tilauksesta valmistettu Triumph Owners Exclusive -kello, jossa hiilikuituinen kellotaulu, musta alligaattorinnahasta valmistettu ranneke sekä kelloon kaiverrettu kyseisen moottoripyörän järjestysnumero.

Triumphin toimitusjohtaja Nick Bloor kiteyttää Triumphin ja Breitlingin yhteistyön yhteen virkkeeseen: ”yhteistyössä Breitlingin kanssa olemme yhdistäneet kaksi maailmaa ja yhdistäneet yhteiset intohimomme tarkkuuteen, nopeuteen ja moitteettomaan tyyliin.

Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition

Moottori: kolmisylinterinen rivimoottori, 1160cc

Teho: 132,4 kW (180 hv) / 10 750 r/min

Vääntö: 125 Nm / 9 000 r/min

Voimansiirto: 6 vaihdetta, ketjuveto

Akseliväli: 1439 mm

Istuinkorkeus: 830 mm

Tankint tilavuus: 15,5 litraa

Massa tankattuna: 199 kg

Hinta: 31 995 €

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat