Renault Captur E-tech Plug-in Hybrid ennakkomyynti

Ajoneuvot Uutinen 3.9.2020

Ennakkomyynti alkaa – Renault Captur E-Tech Plug-in Suomessa 29390 euroa

Renault Capturin lataushybridiversio E-Tech Plug-in Hybrid aloittaa Suomen ennakkomyynnin. Ensimmäiset asiakkaat saavat autonsa vielä loppuvuodesta.

Renault Captur -mallisto laajenee E-Tech Plug-in lataushybridillä. CMF-B -pohjarakenteelle tehty toisen polven Captur on suunniteltu sähköistämistä ajatellen, joten voimalinjan komponentit eivät vie tilaa matkustamolta tai tavaratilasta.

1,6-litrainen vapaasti hengittävä bensiinimoottori on yhdistetty kahteen sähkömoottoriin. Järjestelmän yhteisteho Captur E-Tech Plug-in hybridissä on 158 hv (116 kW). Yhdistetty kulutuslukema jää voimalijan ansiosta 1,4 litraan 100 kilometrillä, merkiten 32 g/km hiilidioksidipäästöjä.

Ajoakkuna Renault Captur E-Tech Plug-in hybridissä on litiumioninen 9,8 kilowattitunnin akku, joka riittää yhdistetyssä WLTP-mittauksessa 50 kilometrin sähköajoon. Latauspisteestä akun lataaminen sujuu kolmessa tunnissa, SuKo-kotipistokkeesta viidessä tunnissa.

Renault Captur E-tech Plug-in Hybrid ennakkomyynti

Valmistajan mukaan sähkömoottorit tekevät liikkeellelähdöistä rivakoita ja lisätehosta on apua myös ohituksissa. Toisaalta hiljainen sähköajo tuo lisää mukavuutta. Captur-lataushybridin jousitus on säädetty uudelleen ja taka-akselille sijoitetun ajoakun lisämassa on saanut Renaultin vaihtamaan yhdystukirakenteen monivarsituennaksi.

Renault Captur E-Tech Plug-in Hybrid saapuu Suomen ennakkomyyntiin 4.9.2020 ja sen hinta on 29 390 euroa. Auton varustetasona on kattavasti vakiovarusteltu Intens. Ensimmäiset kiinnostuneet saavat autonsa vielä kuluvan vuoden aikana.

Lähde ja kuvat: Renault

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Renault

Kaikki koeajot

Uusimmat