F2 Peurunka

Ajoneuvot Uutinen 10.6.2016

F2-ratamoottoriveneiden MM-kilpailu ajetaan viikonloppuna Laukaalla!

Suomessa ennennäkemätön F2 World Championship laittaa pärskeet liikkeelle perjantaina Peurungassa.

Suomessa historiallinen F2-ratamoottoriveneiden MM-osakilpailu potkaistaan käyntiin tulevana perjantaina Laukaan Peurungassa. Mestaruuskauden avauskilpailun voitosta taistelee jopa 25 huippukuskia, joten jännitettävää riittää koko viikonlopuksi. Mukana ovat myös Harri Lahti sekä kaksinkertainen F1-veneiden maailmanmestari Sami Seliö.

– Tasokkaan osallistujalistan perusteella odotan todella kovaa kilpailua. Veneitä on niin paljon, että ajamme jopa karsintasarjat, joten tiukkaa tulee olemaan. Yritämme tehdä tiimini kanssa parhaamme. Tämä on erittäin iso spektaakkeli, joten toivottavasti suuri yleisökin innostuu ja saamme veneurheiluun nostetta, pohtii konkari Harri Lehti.

Perjantaina ajot alkavat 19:30 starttaavalla F2 Midnight Speed Runilla, jossa mitataan huippunopeuksia tutkan avulla. Luvassa myös Sami Seliön F1-kyydityksiä, GT-luokkien SM-kisat sekä flyboard-esityksiä.

Lauantaina ajetaan puolestaa kolmiosaiset aika-ajot välillä 17:30-19:00, ja aika-ajoja edeltävät vapaat harjoitukset. Alueella on nähtävänä jälleen myös GT-luokkien SM-pistejahtia, historiikkiveneet esittäytyvät ja musiikkiesitykset tarjoavat muuta viihdettä alueella oleville.

Sunnuntaina päästään itse asiaan, eli Peurunka F2 Grand Prix -finaaliin. Voitosta kamppailee 20 parasta kuljettajaa kello 16:00 alkaen.

Lähde: Kylpylähotelli Peurunka Kuva: Chris Davies

Katso myös:

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat