Ajoneuvot | Moottoripyörät | Uutinen | 16.1.2018

Harley-Davidson Battle of Kings – viime hetkellä mukaan yllätysjoukkue Oulusta!

Kisaan Pohjoismaiden aluemestaruudesta osallistuu jo aikaisemmin mukaan ilmoittautuneen Harley-Davidson Tampereen lisäksi Harley-Davidson Oulu SuperScrambler-pyörällään.

Jaa artikkeli

Harley-Davidsonin Battle of Kings -kustomointikilpailussa on ensimmäistä kertaa edustajia myös Suomesta. Tampereen joukkueen Time Machine Concept -pyörän lisäksi Suomea edustaa myös Harley-Davidson Oulu, joka ilmoittautui mukaan viime hetkellä. Oulun kisapyöränä nähdään Harley-Davidsonin Sportster Roadster -malliin perustuva SuperScrambler-pyörä.

– Malli valikoitui sen loistavan custom-potentiaalin vuoksi. Työ itsessään on saanut paljon vaikutteita omista kokemuksistamme ja aikaisemmista töistämme, sanoo Harley-Davidson Oulun kisatiimin edustaja Marko Marjomäki

– Halusimme luoda pyörän, joka on yksinkertaisen puhdaslinjainen, mutta erottuu edukseen. Tämä pyörä on omillaan kaikilla ajoalustoilla, oli kyse päällystetystä tiestä, sorasta tai jostain siltä väliltä, Marjomäki tiivistää.

Yleisöäänestys sekä ammattilaistuomariston mielipide ratkaisevat Milanon loppukilpailuun pääsevän Pohjoismaiden mestaruustittelin saajaan. Ammattilaisraatiin kuuluvat kustomoinnin huippuammattilaiset Nicholas Bech (WrenchMonkees, Tanska) ja Winston Yeh (RoughCrafts, Taiwan).

Yleisöäänestys järjestetään 15.1.–18.2.2018 osoitteessa: https://customkings.harley-davidson.com/fi_FI/.

Lisätietoja: www.h-d.com

Lähde ja kuvat: Harley-Davidson

Jaa artikkeli

Keskustelu