Golf myynnissä

Ajoneuvot Käytetyt autot Käyttötesti käytetyllä Volkswagen Golf 24.8.2021

Käyttötesti käytetyllä: Volkswagen Golf löysi uuden omistajan nopeasti

Noin viikko sitten ilmoitimme käytetyn Volkswagen Golfin myyntiin Tori autot -palveluun 4 000 euron hinnalla. Hinta oli selvästi kohdallaan, sillä autosta ehti kyselemään useampikin ostattelija.

Moottorin käytetty Volkswagen Golf vaihtoi omistajaa alle viikko sen myyntiin laittamisen jälkeen. Itse asiassa saimme jo seuraavana päivänä ilmoituksen lisäämisestä puhelun, joka alkoi lauseella ’’Onneksi olkoon, möit juuri Golfin’’.

Tiesimme, että auton hinta oli kohdallaan korjautettuamme sen akilleen kantapään, eli DSG-vaihteiston isolla rahalla. Tämän kaltainen suora ostolupaus on kuitenkin autokaupoilla suorastaan harvinaista – ostaja ei halunnut tinkiä kauppahinnasta eikä kysellyt sen enempää autostakaan, mutta koeajo sentään sovittiin tehtäväksi.

Merkitsimme myynti-ilmoitukseen auton varatuksi seuraavaan viikkoon asti, johon koeajo sovittiin.  Tässä välissä ehdimme saamaan autosta vielä kolme puhelua ja useita viestejä Torissa. Suurimmassa osaa viestejä hinnasta ei yritetty tinkiä, mutta mahtui sekaan toki pari kolmen tuhannen euron tarjoustakin. Moottorikelkkaa ei kuitenkaan vaihdossa ehditty vielä tyrkyttää.

Reilun mittainen koeajo

Koeajoaamuna ostajaehdokas saapui paikalle sovittuun aikaan ja hänet päästettiin kokeilemaan autoa saatesanoin ’’käy vain ihan reilun mittainen kierros, että saat varmasti oikeanlaisen kuvan autosta’’. Tämä totta tosiaan otettiin vakvasti ja reilun tunnin päästä punainen diesel-Golf kaarsi raksuttaen takaisin toimituksen pihaan.

Ostajaehdokas totesi hieman ihmeissään, ettei ollut löytänyt ajaessa autosta kuin yhden vian – ratti oli hieman vinossa. Tämän jälkeen käytiin pientä neuvottelua siitä, maksaisiko Moottori vielä autoon nelipyöräsuuntauksen. Olimme kuitenkin sitä mieltä, että auto oli sen verran edullinen, että seuraava omistaja saisi kustantaa toimenpiteen itse, eikä se noussut kynnyskysymykseksi ostajallekaan. Kaupat siis lyötiin lukkoon.

Kaytetty Golf

Lastasimme talvirenkaat Golfin peräkonttiin ja kaupan päälisiksi auton mukaan annettiin kaikki Moottorin numerot joissa auto ehti esiintymään, sekä hankkimamme painettu esite ajalta kun auto oli vielä uusi.

Kaikkiaan kaupat kävivät nopeasti ja kivuttomasti, erityiset kiitokset tästä ostajalle joka oli selvästi tehnyt ennenkin autokauppaa.

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat