Ajoneuvot | Moottoripyörät | 18.5.2018

Villi Yamaha NIKEN nyt ennakkotilattavissa 20145 eurolla

Yamahan vallankumouksellinen NIKEN-kolmipyörä on nyt ennakkotilattavissa myös Suomessa. Samalla julkaistiin pyörän hinnoittelu.

Jaa artikkeli

Yamaha on vahvistanut uuden NIKEN-kolmipyörän hinnoittelun ja tilausprosessin Suomessa. Ennakkotilaajia varten on avattu verkkosivu, johon kirjautumalla ja rekisteröitymällä saa kolmen työpäivän kuluessa vahvistuksen siitä, onko tilaus hyväksytty vai ei. Samalla tieto välittyy myös paikalliselle Yamaha-jälleenmyyjälle, joka kertoo maksuehdoista ja kolmipyörän toimitusajasta.

Yamaha NIKEN

Yamaha NIKEN tuo valmistajan mukaan uuden innostavan ulottuvuuden moottoripyöräilyyn, kiitos kahden kallistuvan 15-tuumaisen etupyörän. Yksittäinen takarengas on 17-tuumainen. Radikaali uusi konsepti houkuttaa erityisesti ennakkoluulottomia motoristeja, joita kiinnostaa erityisesti ajettavuus. Toisaalta pyörän ajotekniikka on jo tuttua jokaiselle motoristille. Valmistajan mukaan kahden etupyörän ansiosta tarjolla on enemmän pitoa ja ennen kokematon ohjaustuntuma. Lisäksi käytössä on merkittävästi kasvanut jarrutusteho.

Yamaha NIKEN

NIKEN moottorina on kolmisylinterinen 847 cc:n rivikone, joka on nestejäähdytteinen ja toteutettu crossplane-rakenteella. Itse pyörän runko on terästä ja alumiinia yhdistelevä hybridirunko. Pyörän lisäksi Yamahalla on myynnissä runsas valikoima lisävarusteita ja tarvikeosia, kuten esimerkiksi Akrapovičin pakoputkisto, sporttisempi istuin sekä kahvasuojat.

Yamahan mukaan ensimmäisten NIKEN-kolmipyörien toimitukset alkavat syyskuussa 2018 ja asiakkaille ilmoitetaan yksilölliset toimitusajat kesän 2018 aikana. Vallankumouksellisen moottoripyörän hinta on alkaen 20 145,32 euroa, sisältäen autoveron 4 646,32 euroa.

Yamaha NIKEN

Lähde ja kuvat: Yamaha

Jaa artikkeli

Keskustelu