8.9.2016

Karma palaa suomalaisvoimin – Revero luottaa Rightwaren ohjelmistoon

Rightware Kanzi Karma

Suomalainen asiantuntemus on jälleen kovaa valuuttaa Karma Automotiven palatessa markkinoille.

Aiemmin autovalmistaja Fiskerinä tunnettu Karma Automotive lanseeraa linjakkaan Revero-lataushybridinsä uudelleen. Osana kalifornialaisvalmistajan uutta tulemista päivitetty Revero luottaa suomalaisen Rightwaren Kanzi-ohjelmistoon, joka on tuttu muun muassa Audin viimeaikaisten mallien virtuaalimittaristoista.

Kanzi on Reverossa löytänyt tiensä myös viihdejärjestelmän tausta-arkkitehtuuriksi. Karman mukaan Kanzi mahdollisti laadukkaan käyttöliittymän toteuttamisen heidän tiukassa aikataulussaan.

Karma Revero Rightware
Karma Reveron mittaristo Stealth (Häive) -ajotilassa.

– Visiomme Karma Automotivella on inspiroida. Pyrimme kohti ajatonta suunnittelua ja käytämme viimeisintä ja parasta teknologiaa luodaksemme erottuvan kokemuksen, joka luo tunnesiteen kuljettajan ja automerkin välille. Digitaalinen mittaristo ja viihdejärjestelmä ovat merkittävä osa tätä sidettä. Kanzin avulla pystyimme luomaan nopeasti ällistyttävän ja erottuvan käyttäjäkokemuksen, joka heijastaa meidän ainutlaatuista brändi-identiteettiämme ja vie Karman ajoelämyksen uudelle tasolle, kommentoi Karma Automotiven käyttöliittymäjohtaja David Witt.

Tällä hetkellä Rightware Kanzi on käytössä yli 20 autovalmistajan käyttöliittymissä, joista julkista tietoa ovat Audi (yli 10 mallia), VW-konserni, Nissan sekä nyt Karma Automotive.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tehdessämme yhteistyötä Karma Automotiven kanssa, joka on eräs uranuurtaja hybridiluksusautojen segmentissä. Sen lisäksi, että Karma Automotivella on innovaativinen lähestymistapa teknologian ja suunnittelun yhdistämisen, he todella ymmärtävät ja arvostavat viihdejärjestelmien avulla saavutettavaa lisäarvoa ja tilaisuutta erottautua, niin merkin kuin ajokokemuksen osalta, kommentoi puolestaan Rightwaren pääjohtaja Ville Ilves.

Lähde ja kuvat: Rightware

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat