22.6.2020

Matkajalka vipattaa merelle – Tallink lisää vuoroja Turku–Tallinna-reitille

Kesän uutuusreitti on saanut niin innokkaan vastaanoton, että laivayhtiö lisää vuoroja merireitille Turusta Tallinnaan. Aluksilla minimoidaan monin toimin tartuntariskejä.

Koronakevään jälkeen monin tavoin avautunut matkailu on viriämässä. Merimatkat eli risteilyt lähialueille tuntuvat kiinnostavan suomalaisia pahimman koronakurimuksen hellitettyä.

Tallinkin kesän uutuusreitti Turku–Tallinna-risteily on osoittautunut niin suosituksi, että reitille lisätään kolme lisälähtöä Turusta. Lisälähdöt reitillä toteutetaan 28.7., 4.8. ja 11.8.2020, aiemmin ilmoitettujen 7.7.,14.7. ja 21.7.2020 risteilyjen lisäksi.

Turusta pääsee heinä–elokuussa risteilemään kuudesti suoraan Tallinnaan.

– Asiakkaat ovat kiitelleet kovasti nopeaa reagointiamme uusien matkavaihtoehtojen kehittämisessä. Turku–Tallinna-risteily on herättänyt laajaa mielenkiintoa ja sekä kyselyitä että varauksia on tullut paljon heti reitin julkistamisen jälkeen, Tallink Silja Oy:n Turun aluejohtaja Nina Honkaranta kertoo.

Päivä Tallinnassa-risteilyn lähdöt Turusta ovat heinäkuussa aina tiistaisin. Laiva pysähtyy Ahvenanmaan Långnäsissä mennen tullen. Alus irtoaa Turun sataman laiturista kello 18, ja saapuu seuraavana aamuna Tallinnaan kello 10, josta lähdetään paluumatkalle kello 18.

Mikäli matkailija haluaa viettää Tallinnassa tai Baltiassa pidemmän aikaa, on myös reittimatkat Turun ja Tallinnan välillä mahdollisia. Torstain lähdöllä Turusta on mahdollista jäädä Tallinnaan tai Viroon pitkäksi viikonlopuksi ja palata takaisin Turkuun laivalla esimerkiksi maanantai-illan lähdöllä Tallinnasta.

Tallink Siljan Baltic Queen -laivan kyydissä pääsee heinäkuussa myös Helsingistä päiväristeilyille Ahvenanmaalle Maarianhaminaan. Siljan lähdöt ovat perjantaisin 3.7., 10.7., 17.7. ja 24.7.

Tallink Siljan alusten koronapandemian aiheuttamista perusteellisista siivous- ja hygieniatoimista ja muista käytännöistä tartuntariskien minimoiseksi voi lukea lisää täältä.

Teksti: Moottori Kuva: Moottorin arkisto Lähde: Tallink Silja

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat