8.11.2017

Trafin yllätys iPhonen omistajille: 1000 pääsee kokeilemaan sähköistä ajokorttia jo nyt

Trafin yllätys iPhonen omistajille

Liikenteen turvallisuusvirasto kutsuu 1000 pioneerihenkistä iPhone-käyttäjää kokeilemaan sen Autoilija-sovellusta.

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hanke sähköisen ajokortin kehittämisestä etenee. Varsinainen sähköinen ajokortti pyritään saamaan käyttöön ensi kesänä, mutta nyt tarjolla on tilaisuus hypätä Autoilija-sovelluksen pilottikäyttäjäksi testiohjelmaan.

Nyt Trafi kertoi Twitterissä, että virasto etsii 1 000 testikäyttäjää sähköisen ajokortin iPhone-versioon. Vaatimuksena on käyttöjärjestelmäversio iOS 10 tai uudempi, eli käytännössä kaikki muutaman vuoden ikäiset omenapuhelimet käyvät osallistumiseen. Osallistumista varten myös Apple-tilin käyttäjätunnus (Apple ID) tulee olla tiedossa.

Puhelimen lisäksi myös ajokorttia varten tarvittava kuva tulee löytyä viranomaisrekisteristä, eli kuva on toimitettu viranomaisille vuonna 2013 tai sen jälkeen ajokorttia, passia tai henkilökorttia varten.

Tarkemmat tiedot pilottihankkeesta löydät Trafin sivulta. Mikäli valinta kohdistuu sinuun, luvataan henkilölle kutsu testiohjelmaan 14.12.2017.

Kiinnostaako mobiiliajokortti ja siihen liitetyt ajoneuvopalvelut? Nyt voit ilmoittautua testaamaan Autoilija-sovellusta osoitteessa https://t.co/PjitjWU0zy Mukaan pääsee 1000 testaajaa, joilla on iPhone ja iOS:n versio 10 tai uudempi. #mobiiliajokortti pic.twitter.com/7XHWgX16Fl

— Trafi (@Trafi_Finland) November 8, 2017

Lähde ja kuvankaappaus: Trafi

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat