6.1.2021

Uusi äxätön Opel Crossland sai hinnat – alkaen 19 390 euroa

2021 Opel Crossland hinnat

Salamamerkin kompakti katumaasturi Opel Crossland sai hinnat ja ne alkavat 19 390 euron hinnasta, jolla saa 80-hevosvoimaisen moottorin Comfort-varustelulla.

Uusi lokakuussa esitelty kompakti katumaasturi Opel Crossland sai nyt hinnat ja on heti ennakkotilattavissa. Suomessa auton ensiesittelyä joudutaan kuitenkin odottaman vielä helmikuun puolelle, mutta uutta ilmettä voi ihmetellä toistaiseksi kuvien välityksellä.

Keulasta löytyy nyt Opel Vizor -nimen tunteva paneeli, joka yhdistää jäähdyttimen säleikön ja ajovalot yhdeksi muotoiluelementiksi. Takana korkeakiiltoinen takaluukun pinta heijastelee keulailmettä ja uutta ovat myös  tummansävytetyt takavalot.

Opel Crossland

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Opel Crossland sai hinnat

Opel Crosslandin hinnat alkavat 19 390 eurosta. Tällä rahalla saa itselleen mallin Opel Crossland Comfort 80, joka tarkoittaa 80-hevosvoimaista vapaasti hengittävää 1,2-litraista kolmisylinteristä rivimoottoria, 5-pykäläistä käsivalintaista vaihteistoa ja Comfort-varustetasoa.

Tämä Crossland Comfort -malli sisältää vakiona muun muassa kaistavahdin ja liikennemerkkien tunnistuksen, ajovaloautomatiikan, sadetunnistimen, Bluetooth ja Apple CarPlay ja Android Auto -valmiudella varustetun tietoviihdejärjestelmän 7-tuumaisella näytöllä, vakionopeudensäätimen sekä nahkaverhoillun lämmitettävän ohjauspyörän.

Tuo varustetaso on saatavilla käsivalintaisella vaihteistolla myös tehokkaammalla 110-hevosvoimaisella turboahdetulla versiolla tuosta 1,2-litraisesta kolmisylinterisestä moottorista hintaan 21 700 euroa. Kolmas Comfort-varusteltu Crossland on Opel Crossland Comfort 130 Turbo A, joka tarjoaa nimensä mukaisesti sekä automaattivaihteiston että 130-hevosvoimaisen version tuosta edellä mainitusta turbomoottorista.

Opel Crossland

Innovation Plus -varustetasossa vakiovarustelista täydentyy muun muassa pysäköintitutkalla taakse, kuljettajan AGR-istuimella, automaattisella ilmastoinnilla, Keyless Go -järjestelmällä, Navi IntelliLink 8 tuuman värikosketusnäytöllä sekä 16 tuuman kevytmetallivanteilla. Edullisimmillaan paremmin varusteltu Innovation Plus on saatavilla hintaan 21 390 euroa 80-hevosvoimaisella vapaasti hengittävällä 1,2-litraisella moottorilla. Myös muut edellä mainitut moottori- ja vaihteistovaihtoehdot on saatavilla Innovation Plus -varustelulla, jolloin lisähinta on aina noin 2 000 euroa Comfort-varusteluun verrattaessa.

Malliston lippulaivana, ainakin 25 890 euron hinnan puolesta, on sporttisempaan suuntaan ilmeensä puolesta tähtäävä Opel Crossland GS Line 130 Turbo A. Tuon yhdistelmän tekniset tiedot on esitelty jo edellä, mutta varustelun osalta tilanne on toinen. Vakiovarusteluun kuuluu muun muassa värillinen ulkokatto (musta/valkoinen), hopeanväriset kattokaiteet, 180-asteinen panoraamakamera, pysäköintiavustin eteen ja taakse, katvealueen varoitus, säädettävä takaistuin ja tavaratilan flexfloor, AGR-urheiluistuimet sekä 17-tuumiset kevytmetallivanteet.

Uutuus on nyt ennakkotilattavissa, mutta Suomessa joudutaan vielä odottamaan ensimmäisiä autoja. Näillä näkymin Suomen ensiesittely tapahtuu helmikuussa.

Kuvat ja lähde: Opel

Luetuimmat