Jeep Wrangler

Ajoneuvot Geneve 2018 Uutinen 7.3.2018

Ihmemiehen aika ei ole ohi: uusi Jeep Wrangler

Takatukka, linkkuveitsi ja taidot täytyy olla omasta takaa, mutta MacGyverin ajopelinä tunnettu Jeep Wrangler uudistui.

Jeepeistä ehkä Jeepein, Wrangler, uudistui ja amerikkalaisvalmistaja ilmoitti Genevessä tuovansa sympaattisen maastokoviksen myös Eurooppaan. Kyvykäs, rento ja muokattava Wrangler muistetaan muun muassa tv-sarja Ihmemiehestä, jossa linkkuveitsellä varustettu takatukkaspesialisti MacGyver saapui paikalle alati muuttuvalla Jeepillä.

Jeep Wrangler

Suuria lupaileva katumaasturivouhotus on pysynyt kaukana Wranglerista, joten tarjolla on aito erillisrunkoinen maasturi. Tarjolla on kaksi erilaista nelivetojärjestelmää, Danan valmistamat akselit, tasauspyörästön lukitukset ja etuvakaajan sähköinen irroitus. Tarjolla on kolme varusteversiota: Sport, Sahara ja Rubicon. Lisäksi tarjolla on hiukan glamouria tuova Overland-varustepaketti, joka on saatavilla Sahara-tasoon.

Ilahduttavasti Jeep Wrangler saapuu myös Eurooppaan niin kaksi- kuin neliovisena versiona, ja tuttuun tapaan joustoa löytyy myös kattoratkaisujen, ovien kiinnitysten ja tuulilasin kaatamisen suhteen. Jeepissä voi todella olla ulkoilmassa maastoreittiä selvittäessään. Sisällä autossa vallitsee konstailematon tunnelma, vaikka joitain myönnytyksiä nykyajalle on tehty muun muassa älypuhelinyhteensopivuuden suhteen.

Jeep Wrangler

Euroopassa Jeep Wrangler nähdään kuluvan vuoden loppupuoliskolla.

https://youtube.com/watch?v=yoeTyGQ0zyU

Teksti ja kuvat: Aake Kinnunen

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Jeep

Kaikki koeajot

Uusimmat