Vuoden Auto Suomessa 2017

Ajoneuvot Uutinen 5.11.2016

Joku näistä kuudesta on Vuoden Auto Suomessa 2017

Vuoden Auto Suomessa 2017 -kilpailu kiristyy kuuden auton finaaliin.

Ensimmäinen äänestyskierros karsi 25 ehdokkaan joukon kuuteen kovimpaan uututeen. Jäljelle jäi mielenkiintoinen ja värikäs joukko uutuuksia.

Puolet finalisteista edustavat henkilöautoa perinteisimmillään: Alfa Romeo Giulia, Mercedes-Benz E-sarja ja Volvo S/V90 ovat joko puhtaita sedaneita tai monikäyttöisiä farmareita.

Autoalan trendejä kuvaa se, että toinen puolisko koostuu katumaastureista tai crossovereista. Seat Ateca, Kia Niro ja Peugeot 3008 ovat tämän syksyn uutuuksia yhteen kilpailluimmista autoluokista.

Mainitsemisen arvoinen yksityiskohta on sekin, että Kia Niro on finalistijoukon ainoa sähköavusteinen kulkuneuvo. Alkuperäisen 25 auton joukkoon mahtui niin hybridejä, täyssähköautoja kuin ladattavia hybrideitäkin.

Finalistijoukossa on monta autoa, jonka voi nähdä Vuoden Autona 2017. Ykköstilan ennustaminen on mahdotonta – popcornit auki ja seuraamaan kilpailua! Voittaja julkistetaan perjantaina 18. marraskuuta.

Moottorin lukijakilpailu on yhä käynnissä. Vääriä vastauksia ei ole, joten voit tukea jotakin finalisteista, tai äänestää rohkeasti muuta vaihtoehtoa!

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia

Kia Niro

Kia Niro Hybrid

Mercedes-Benz E-sarja

Mercedes-Benz E

Peugeot 3008

Peugeot 3008

Seat Ateca

Seat Ateca

Volvo V90

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat