Ajoneuvot | Uutinen | 11.10.2019

Kia ja alppihiihtomaajoukkue käyvät kimppaan

Audi oli aiemmin näkyvästi mukana alppijoukkueen tukijana.

Jaa artikkeli

Korealaismerkki Kiasta tulee Suomen alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppani. Kia ja Ski Sport Finland solmiman yhteistyösopimuksen myötä Kiasta tulee yksi alppihiihtomaajoukkueen pääyhteistyökumppaneista ja virallinen autopartneri. Aiemmin alppijoukkueen tukijana oli näkyvästi esillä saksalaismerkki Audi, kaikkiaan 22 vuoden ajan.

– Urheilullisuus on osa Kian dna:ta, joka näkyy laajassa mallistossamme. On hienoa päästä rakentamaan menestystä ja uusia tarinoita tulevaisuuden alppihiihtojoukkueen kanssa, Kiaa maahantuovan Bergé Auto Nordics Oy:n toimitusjohtaja Miska Tammelin taustoittaa sopimusta.

Kia on mukana myös kansainvälisessä urheilussa kuten jalkapallon MM-kisojen ja UEFA Eurooppa -liigan yhteistyökumppani. Kian brändilähettiläs on tennispelaaja Rafael Nadal. Automerkkinä Kia on tällä hetkellä Suomen kuudenneksi rekisteröidyin henkilöautomerkki.

Alppihiihdon maailmancup alkaa Itävallan Söldenistä 26.–27. lokakuuta. Suomen maajoukkueessa laskevat muun muassa Nella Korpio, Riikka Honkanen, Samu Torsti ja para-alppihiihtäjä Santeri Kiiveri.

Jaa artikkeli

Keskustelu