Ajoneuvot | Uutinen | 17.10.2016

”Lisää ostoskoriin” – Amazon kokeilee Seat-kauppaa Ranskassa

Amazon ja Seat kokeilevat autojen myymistä suoraan verkossa, ainakin testierän merkeissä.

Jaa artikkeli

Verkkokauppayhtiö Amazon on jo pidemmän aikaa keikkunut autojen myymisen rajamailla, mutta nyt amerikkalaisyhtiö kokeilee suorempaa lähestymistä välikäden rooliin. Amazon Ranska on nimittäin ottanut myyntiin 15 kappaleen koe-erän Seat Mii by MANGO  -kaupunkiautoja.

Seat Mii by MANGO

Ihan suoraan Amazon ei vieläkään tee kauppaa, sillä verkkokauppaa kiinnostaa vain 500€ varausmaksu, jonka jälkeen varsinainen kaupankäynti siirtyy rahoitusyhtiön ja ostajan väliseksi keskusteluksi. Varausmaksun lisäksi mango-Miistä täytyy nimittäin maksaa vielä 10 490 euroa, kokonaishinnan ollessa silti sangen edullinen normaaliin 14 005 euron hintaan nähden. Auton voi myös maksaa kerralla. Lisäksi ostajalta vaaditaan voimassa oleva ajokortti.

Seat Mii by MANGO Amazon

Amazonin mukaan Miin saa pihaansa kolmessa päivässä tilauksen vahvistumisesta, joten ehkä tässä on yöshoppaajien ja salaa autoa halajavien uusi ostosväylä. Seatin mukaan 94 prosenttia autonostajista aloittaa ajokkinsa etsimisen netistä, joten ilmeisesti ajatuksena lienee myös saattaa etsintä päätökseen netissä.

Seat Mii by MANGO Amazon

Autovalinta on silti mielenkiintoinen: feminiinisesti tuunattu Mii by Mango on vuosi sitten esitelty Seatin ja espanjalaisen muotitalon yhteistuote hiukan uudemman Mii by Cosmopolitanin hengessä. Ulkovärivaihtoehdot ovat Glam Beige, Intense Black tai Atom Glossy, sivupeilien ja vanteiden aksenttien ollessa aina liilat. Amazonissa myytävät Mii by Mangot vannovat sisällä mustaan Alcantaraan beigein yksityiskohdin ja kyllä: käsilaukkukoukku on vakiovaruste. Muuten kyseessä on melko normaali 1,0-litrainen Mii.

Seat Mii by MANGO

No niin, sieltähän se löytyi! Ei erikoiserää ilman kynnyslistaa.

Onko Seatilla ja Amazonilla siis aavistus, että naiset voisivat ostaa auton herkemmin netistä? Odotamme jännityksellä #DeliveryToEnjoy-sometunnuksella kulkevan kampanjan tuloksia.

Lähde: Seat / Amazon / Jalopnik Kuvat: Seat

Jaa artikkeli

Keskustelu