Ajoneuvot Päivän kuva 5.8.2022

Päivän video: Oliver Solberg ja ulosajon jälkeiset lohdutuskaakaot

Oliver Solbergin vaikea kisa Suomen MM-rallissa päättyi ennen kuin se ehti oikeastaan edes alkaakaan. Onneksi tarjolla oli kuitenkin lämmintä lohduketta.

Moottori oli paikalla perjantain ensimmäisellä erikoiskokeella Laukaassa. Tarkoituksenamme oli mitata nopeustutkan avulla ohi kiitävien ralliautojen nopeuksia, jotka nousivat paikoin hyvinkin suuriksi.

Myös ruotsalais-norjalainen Oliver Solberg starttasi erikoiskokeelle, muttei ehtinyt koskaan Moottorin tutkapisteelle asti. Hyundai-kuljettajan erikoiskoe päättyi nimittäin ensimmäiseen mutkaan ulosajon muodossa.

Kulunut WRC-kausi on ollut Solbergille vaikea, eikä Secto Rally Finland tuonut tilanteeseen ollenkaan helpotusta. Ennen ulosajoaan Oliver Solberg ehti jo kertaalleen spinnata Rannankylän shakedownissa torstaina.

Oliver Solberg spinnasi kertaalleen Rannankylän testierikoiskokeella.

Ei siis ihme, että nuori kuljettaja näytti tuskastuneelta ulosajon jälkeen. Onneksi tarjoilu kuitenkin pelasi Suomen metsissä, kuten oheiselta videoltakin voi nähdä. Nuoret Juho ja Aino toivat nimittäin Oliver Solbergille lohdutuskaakaot.

 

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat