Ajoneuvot | Uutinen | 9.2.2017

Pallolajin aloitusmaksu 20297 euroa – Uudistuneen VW Golfin hinnat julki

Reilummanpuoleisesti uudistunut Volkswagen Golf on saanut uudet Suomen hinnat.

Jaa artikkeli

Uuden Volkswagen Golf -sukupolven myötä saapuvat myös uudet hinnat. Niin sanotun Golf 7.8-malliston uusi aloituskynnys on 20 297,19 euroa, jolloin kyseessä on Trendline-varusteltu 1,0 TSI 85 hevosvoimalla. Variant-farkkukorilla sama malli alkaa puolestaan 21 923,80 eurosta. Dieselmoottoreista ensimmäisenä hinnastosta löytyy 1,6 TDI 90 hevosvoiman versiona Trendline-varustelulla, jolloin hintalapussa lukee 21 894,65 eurosta (Variant 23 312,72 euroa).

Mielenkiintoinen Volkswagen Golf GTE plug-in hybridi on puolestaan hinnoiteltu 41 761,12 euroon. Mallisto uudistuu myös Golf R:n, Golf Alltrackin ja Golf GTD:n osalta. Hyviä uutisia on luvassa myös Golf GTI:stä haaveileville, sillä mallin varustelu on parantunut ja hinnat ovat laskeneet, joten 230-hevosvoimaiseen perusmalliin pääsee jatkossa käsiksi 36 831,23 eurolla.

VW Golfin hinnat

Malliston mielenkiintoisin uutuus on 1,5-litrainen TSI Evo -moottori, jonka 150-hevosvoimainen versio on varustettu sylinterien lepuutustoiminnolla. Moottoriversiolle luvataan 4,9 litran kulutus 100 kilometriä kohti yhdistetyssä NEDC-syklissä. Moottorin maltillisempi 130-hevosvoimainen versio puolestaan lainaa laajennetun rullaustoiminnon GTE-hybridistä, jolloin moottori sammutetaan täysin kuljettajan nostaessa jalan kaasupolkimelta. Samalla uudistettu 7-vaihteinen DSG-automaatti korvaa aiemman 6-vaihteisen version.

Tuttuun tapaan Golfin varustetasot ovat Trendline, Comfortline ja Highline. Sangen kattava Comfortline-varustelu tuo tullessaan Composition Media -viihdejärjestelmän, automaatti-ilmastoinnin, pysäköintitutkat eteen ja taakse, peruutuskameran, mukautuvan vakionopeudensäätimen sekä hätäjarrutusavustin jalankulkijatunnistuksella. Highline nostaa rimaa vielä led-ajovalojen, Discover Media -navigointijärjestelmän ja Active Info Display -virtuaalimittariston verran.

VW Golfin hinnat

Uudistuneen Golfin varustevalikoimasta löytyvät jatkossa muun muassa 60 km/h nopeuteen asti toimiva ruuhka-avustin, kaistanpitoavustin ja kolaritilannetta ennakoiva PreCrash-järjestelmä. Volkswagen on panostanut merkittävästi myös auton verkottumisominaisuuksiin. Jatkossa tarjolla on esimerkiksi Discover Pro -viihdejärjestelmä 9,2-tuumaisella värikosketusnäytöllä ja ensimmäistä kertaa tässä kokoluokassa nähtävällä eleohjauksella.

Myöhemmin mallistoon liittyvät uudistuneet Volkswagen e-Golf ja bio-/maakaasumalli Golf TGI.

Lähde ja kuvat: Volkswagen

Jaa artikkeli

Keskustelu