21.3.2016

American Car Show – Kromi kiiltää ja rock raikaa

American Carshow

American Car Show kokoaa pääsiäispyhiksi Helsingin messukeskukseen muodokkaita autoja, ison tukun vauhdikkaita tapahtumia ja innokkaita harrastajia.

American Car Shown se jokin ovat taidokkaasti autot, jotka on entisöity parhaita käsityötaitoperinteitä ja automallihistoriaa kunnioittaen. Amerikan autoja on esillä laaja kattaus Suomesta ja myös maailmalta.

Tunnelmaa luo, että näyttelyhalleissa kiiltää kromi ja raikaa rock.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Jo vuodesta 1978

Ensimmäinen American Car Show -autonäyttely järjestettiin Tikkurilan jäähallissa vuonna 1978, joten tuleva näyttely on kolmaskymmenesyhdeksäs.

Pienen piirin harrastetapahtumasta on kasvanut suuri harrastajien ja myös koko perheen tapahtuma.

Motoristeille, tuunaajille ja ostajille

Tapahtuma on jakaantunut neljään osaan.

Tuning Car Show tuo esille silmiä hivelevää viimeistelyä ja räätälöityjä tuhansien käsityötyötuntien tuloksia: ainutlaatuisia autokaunottaria.

MC Heaven on suunnattu moottoripyöräfaneille. Sen antia ovat uniikit ja tehokkaat moottoripyörät eri vuosikymmeniltä.

Motosport 2016 -näyttely tarjoaa mahdollisuuden tutustua suomalaiseen harrasteajoneuvomaailmaan ja auto- sekä mp-alan viimeisimpiin uutuuksiin moottoriurheilua unohtamatta.

Maanantaina on vuorossa FHRA:n järjestämä harrasteajoneuvojen huutokauppa, jossa on tarjolla harvinaisuuksia – osa museorekisteröityjä osa projekteja.

Kaikki huutokaupattavat ajoneuvot ovat esillä Messukeskuksessa koko näyttelyn ajan.

Näyttelyn esiintymislava tarjoaa koko pääsiäisviikonlopun ajan ohjelmaa koko perheelle, erikoispaino lapsille on maanantaina, jolloin on ohjelmaa eritoten perheen pienimmille. Sunnuntain ohjelmisto on suunnattu naiskävijöille.

Lähde ja kuvat Finnish Hot Rod Association FHRA ry

American Car Show, Tuning Car Show, MC Heaven & Motorsport 2016.

25.–28.3.2016 Helsingin messukeskuksessa.

Avoinna: pe klo 12–18, la ja su klo 10–18, ma klo 10–16

Sisäänpääsy: päivälippu, 16-vuotiaasta lähtien 28 €, päivälippu, 7–15-vuotiaat 18 €, kokoaikaranneke 38 €, lapset alle 7 vuotta ilmaiseksi

Luetuimmat