30.9.2017

Autot ja Viihde – Suomen monipuolisin harrasteautoviikonloppu Lahdessa

Autot ja Viihde 2017

Lahdessa yhdistetään tänä viikonloppuna monipuolinen autonäyttely, rock´n roll night ja cruising-tapahtuma. Kaikkea tätä on Autot ja Viihde -viikonlopputapahtuma.

Lahdessa 30.9. - 1.10. järjestettävä Autot ja Viihde -tapahtuma yhdistää Lahden Messukeskuksessa järjestettävän X-treme Car Shown ja Yankee Car Shown illalla järjestettävään Cruising-tapahtumaan, joka starttaa Messukeskuksen pihalta. Lauantai-illan päättää rock´n roll & burlesque night -tapahtuma näyttelyalueella. Sunnuntain näyttelyohjelma on rakennettu enemmän perhetapahtumaksi.

Autot ja Viihde 2017

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

X-treme Car Show - Jokaiselle jotakin

Jo 15 vuoden ikään ehtinyt X-treme Car Show esittelee korkeatasoisen kattauksen euro-, american-, tuning-, styling-, performance- ja multimedia-autoja. Näyttelyautojen laaja kirjo takaa, että jokaiselle riittää mielenkiintoista nähtävää. Nähtävillä olevat autot osoittavat ilahduttavasti, että näyttelyauton aihioksi kelpaa tavallisemmatkin automallit kuten Citroën Xsara ja Volkswagen Vento.

Autot ja Viihde 2017

Yankee Car Show - Viides kerta

Syksyn odotetuin jenkkiautonäyttely on samalla alan harrastajien kohtauspaikka. Näyttelyssä ovat edustettuna mm. seuraavat tyylisuunnat: Hot Rod, Custom, Muscle, Gassers, Classic, Street & Rat Rod, Patina, Drag Racers, Lowfiders ja Custom Bikes. Yankee Car Show täyttää tänä vuonna viisi vuotta. Autojen lisäksi huomiota on kiinnitetty osastojen somistukseen, joka poikkeaa totutusta edukseen persoonallisella otteella.

Autot ja Viihde 2017

Valmiiden näyttelyautojen lisäksi yleisöllä on mahdollisuus seurata työnäytöksiä, joissa autoja muokataan reilusti kulmahiomakoneen avulla. Näyttelystä saa enemmän irti, kun käy rohkeasti jututtamassa autojen omistajia. Monen auton mukana osastolla pyörii myös auton omistaja tai rakentaja, joka mielellään kertoo projektista mielenkiintoisia yksityiskohtia. Tyhjin käsin ei näyttelystä tarvitse kotiin lähteä, sillä kaikkea autoihin ja niiden customointiin liittyvän vaatetuksen ja tarvikkeiden myyjiä paikalle on tullut runsaasti.

Autot ja Viihde 2017

Avoinna:
La 10-19, Rock´n Roll Night 19-24
Su 10-16

Lahden Messukeskus
Salpausselänkatu 7, Lahti

Liput:

La/su 25€/20€
Perheliput (2 aikuista, 2 lasta) 55€/45€
Pysäköinti ovelta ostettuna 5€, ulosajettaessa 8€.
Katso kaikki lippuluokat tapahtuman kotisivuilta.

Lisätiedot: www.x-treme.fi

Teksti ja kuvat: Janne Huhtala

Luetuimmat