13.11.2015

Hyundai i20 nosteessa – Škoda ja Opel jäivät taakse

Uuden sukupolven Hyundai i20 nappasi Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnon pikkuautoluokassa.

Uuden sukupolven Hyundai i20:lle on sai Kultainen ohjauspyörä 2015 -palkinnon. Kompakti perheauto oli lukijoiden valinta segmentissään ja varmisti Hyundaille yhden halutuimmista kunnianosoituksista autoteollisuudessa.

Uuden sukupolven i20-malli päihitti kilpailijansa kuten Škoda Fabian ja Opel Karlin yltäessään ensimmäiseen Hyundain voittamaan Kultainen ohjauspyörä 2015 –titteliin. Hyundai oli myös tänä vuonna ainoa ei saksalainen merkki voittajien joukossa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Parhaat uutuudet mukana

Kultainen ohjauspyörä 2015 juhlii tänä vuonna 40:ttä vuosipäiväänsä. Kultaisen ohjauspyörän palkintoohjelma ottaa huomioon vuoden parhaat uudet autot. Kilpailun järjestävät saksalaiset Auto Bild -autolehti sekä viikkolehti Bild am Sonntag yhteistyössä 20 maassa ilmestyvien sisarjulkaisujensa kanssa. Äänestykseen osallistui 425 000 lukijaa ympäri Eurooppaa.

Peter Schreyer, Hyundain muotoilusta vastaava johtaja vastaanotti palkinnon Axel Springer Publishingin tiloissa Berliinissä pidetyssä seremoniassa.

– Olemme todella ylpeitä, että lukijat ovat näin vaikuttuneita tuoteperheemme yhdestä nuorimmista jäsenistä. Se todistaa, että olemme hyvällä tiellä muotoilun, laadun ja ammattitaidon suhteen.

Lukijat äänestivät voittoon

Uuden sukupolven i20 valittiin lukijoiden äänillä pikkuautojen luokassa voittajaksi. Kaikkien luokkien voittajat – kompaktit, keskikokoiset, keskikokoiset SUVit, luksusautot, urheiluautot ja perheautot valittiin siten, että lukijoiden äänten lisäksi autoja arvioi raati, johon kuului mm. suunnittelijoita, päätoimittajia sekä kilpa-ajajia.

Tuorein kunnianosoitus Uuden sukupolven Hyundai i20:lle on jatkoa muille arvokkaille palkinnoille, kuten tunnetulle Red Dot Design -palkinnolle ja Industrial Forum Design -palkinnolle.

Lähde ja kuva: Hyundai

Luetuimmat