1.11.2017

Kamux satsaa vähäpäästöisiin vaihdokkeihin – erikoismyymälään hybridi-, sähkö-, kaasu- ja etanoliautoja

Kamux Green -konseptilla halutaan auttaa kuluttajaa tutustumaan helposti vaihtoehtoisilla voimanlähteillä toimiviin autoihin.

Käytettyjen autojen myyntiin erikoistunut Kamux-ketju kertoo avaavansa Helsingin Konalan myymäläänsä Kamux Green -shop-in-shopin, johon on koottu hybridi-, sähkö-, kaasu- ja etanoliautoja.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Kamux Green -konsepti on Suomessa uusi, ja se sai Kamuxin mukaan vauhtia kuluttajien kasvavasta kiinnostuksesta vähäpäästöisiin autoihin.

Myymälästä löytyy edelleen valikoimaa myös bensiini- ja dieselautoista kiinnostuneille.

– Kamux tarjoaa asiakkailleen valikoiman monia eri merkkisiä ja erilaisia ekologisia autoja. Tälläkin hetkellä valikoimassa on yli 100 sähkö-, hybridi- ja kaasuautoa tarjolla, maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

Vihreä kategoria näkyväksi

Jussi Mäkinen uskoo, että Kamux Greenin myötä esimerkiksi kynnys autoihin tutustumiseen ja auton koeajoon on matalampi, koska tämän kategorian autot on tuotu entistä houkuttelevammin esiin.

– Kamux Greenin myyjät tuntevat hyvin ekologisten autojen valikoiman ja pystyvät siten palvelemaan asiakkaitamme asiantuntevasti. Myymälässä shop-in-shop on rajattu omaksi kokonaisuudekseen, Jussi Mäkinen kertoo.

Vaikka ensimmäinen Kamux Green sijaitsee pääkaupunkiseudulla, sen luvataan palvelevan liikkeen asiakkaita ympäri Suomea.

– Odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat konseptin vastaan. Sen pohjalta teemme päätöksiä jatkosta.

Lähde: Kamux Kuvituskuva: Moottorin arkisto/Lauri Ahtiainen

Luetuimmat