6.1.2018

Loppiaisen pikavinkki Nissanilta: kuusi koristeettomaksi 1,83 sekunnissa

Loppiaisen pikavinkki Nissan GT-R joulukuusi koristeiden purkaminen

Joulupuu on revitelty, ainakin kun purkamiseen sovelletaan tarpeellinen määrä insinöörirakentamista ja hevosvoimia.

Tehokkaan nelivetoauton perusteleminen järjellä voi olla joskus haasteellista, mutta onneksi erittäin kyvykkäät ystävämme ovat suureksi avuksi myös erilaisissa arjen askareissa. Esimerkiksi kuusen koristeet voi purkaa pikavauhdilla, jos käytössä on vaikkapa Nissan GT-R ja sen 570 hevosvoimaa. GT-R on oiva valinta purkupuuhiin, sillä auto soveltuu myös joulun järjestelyihin.

https://youtu.be/Ft9QmP5mElg

Aivan tuosta vaan ei kuitenkaan autoa kannata kiinnittää kuusen pariksi, sillä mediastuntin tehnyt Donut Media esittelee behind the scenes -videolla muutamia kuusen kiinnittämiseen liittyviä ongelmia ja havaintoja. Tärkein niksi on päästää puu pyörähtämään akselinsa ympäri ja pultata kuusenjalka kiinni maahan.

Toki temppuun tarvitaan vielä sopivan ripeän auton lisäksi ammattikuljettaja (Chris Forsberg), suljettu tieosuus ja tieto siitä, että tätä ei kannata yrittää kotona. Varsinaisen videon tekemisestä kertovassa making offissa mainitaan myös, että superautoja kiusaava GT-R ei ole täysin välttämätön väline kuusioperaatiossa, mutta neliveto ja lähtöavustin ovat kuitenkin suuresti avuksi.

Onneksi hidastettu videokuva itseään riisuvasta kuusesta auttaa moniin jouluna kertyneisiin stressiaiheisiin lanttulaatikoista sukulaisiin. Déjà vuta poteville mainittakoon, että videot ilmestyivät alunperin vuonna 2015.

Lähteet: Jalopnik, Nissan Kuva: Nissan/Donut Media

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Lue myös:

Luetuimmat