Nissan GT-R

Ajoneuvot 25.12.2016

Kulissien takana: kuinka Moottori päätyi toimittamaan Nissan GT-R:n Lappiin

Lapin kauneus ja japanilaisen urheiluauton eksotiikka tarjosi kehykset monelle tarinalle – Moottori toimitti Nissan GT-R:n kuvauksiin.

Nissanin kansainvälisellä Instagram-tilillä leviää video nukkuvasta Joulupukista, joka herää vain hetki ennen aattoyötä. Kiireinen pukki hylkää uskolliset poronsa ja lähtee vuotuiselle lahjakierrokselleen Nissan GT-R:llä.

Erikoisten sattumusten kautta Moottori katseli kulisseissa, kun Nissan kuvasi videota.

Kaikki alkoi joulukuun alussa, kun toimitus kuuli talvirenkain varustetun GT-R:n vierailusta Suomessa. Eksoottinen japanilainen pitäisi tietysti kuvata kotimaamme kauniissa talvessa. Valitettavasti joulukuinen pääkaupunkiseutu tarjosi parhaimmillaan vain loskaa.

Nissan GT-R

Koska talvi ei tullut auton luo, piti auto ajaa talven luo. Kauas pohjoiseen, aina Lappiin saakka. Ilahduttavasti Nissan ei nähnyt pitkän matkan kerryttämässä kilometrimäärässä ongelmaa – autoa itse asiassa tarvittiin Rovaniemellä. Mahtavaa!

Pienen aikataulusäädön jälkeen Moottori ajoi GT-R:n napapiirille joulutarinaa varten, ja vietti seuraavan päivän katsellen Nissanin joulukuvauksia SantaParkissa ja Arctic Reindeerin porotilalla.

Nissan GT-R

SantaParkin huoltokäytävä ei kuulosta jouluiselta, mutta kallioon louhittu tunneli tarjosi täydellisen ympäristön kuvauksiin.

Nissan GT-R

Joulupukki on rautainen ammattilainen. Satojen vuosien työkokemus näkyy varmuutena kameran edessä.

Nissan GT-R

Porot ottivat 570- hevosvoimaisen V6:n murinan vastaan rauhallisen uteliaasti.

Nissan GT-R

Huippusuorituskykyinen urheiluauto lumella on eksotiikkaa, joka vetoaa ympäri maailman.

Mahtuipa lopulta videota edeltäneisiin teasereihin myös hieman Moottorin ajamista: GT-R pöllyttämä lumi tarjosi käyttökelpoista materiaalia Moottorin Joulutarinaan ja Nissanin videoon.

Hektisen kuvauspäivän jälkeen odotimme itsekin innolla Nissanin lopputulosta. Sitä ennen vuorossa oli vielä pitkä paluumatka Rovaniemeltä takaisin etelään – onneksi GT-R osoittautui mukavaksi matkakumppaniksi.

Alla Nissanin video, ja sitä edeltäneet teaserivideot. Olkaa hyvä!

Teaservideot:

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Nissan

Kaikki koeajot

Uusimmat