13.8.2016

Naamiot pois, Kodiaq! – Škodan katumaasturi esittelee jo silmänsä

Škoda Kodiaq

Naamiokampanjan jälkeen Škoda Kodiaq esittelee yksityiskohtia vihdoinkin ilman teippejä.

Odotus käy kuumana kun Škoda kiusoittelee jälleen Kodiaq-katumaasturinsa muotoja. Nyt tarkasti rajatuissa kiusoittelukuvissa Kodiaq on jo riisunut naamioteippauksen, joten auton yksityiskohdista voi muodostaa ensimmäisiä mielipiteitä. Erityisesti mielenkiintoa herättävät ajovalot.

Škodalle ensimmäistä kertaa ajovalot on toteutettu kokonaan LED-tekniikalla. Keulailmettä on haettu myös kolmiulotteisesta keulamaskimuotoilusta. Takana tilanne on melko pitkälti sama, eli voimakkaasti muotoiltu takaluukku ja LED-valot tuovat myös taakse tunnistettavan ilmeen.

Škoda Kodiaq

Kodiaq tarjoilee matkustustilat viidelle ja tarvittaessa seitsämälle. Tavaratilaa on käytössä 720 litrasta 2 065 litraan ja parhaimmillaan Škodan ensimmäisellä katumaasturilla voi kuljettaa jopa 2,90 metrisiä esineitä. Myös perävaunuavustin saapuu ensimmäistä kertaa Škodan mallistoon.

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaqin maailmanensi-ilta on syyskuun 1. päivä Berliinissä. Oheisesta esittelyvideosta saa jo, joskin palasina, melko hyvän käsityksen valmiin auton ulkonäöstä.

Lähde ja kuvat: Škoda

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Katso myös:

Kommentoi artikkelia

Luetuimmat