3.12.2016

Poliisilaitos pikkujoulutunnelmissa: rattijuopoille Nickelback-kuuri

Kanadalainen poliisilaitos uhkaili rattijuoppouteen syyllistyviä erikoisella lisärangaistuksella.

Kanadan itärannikolla sijaitsevan Prinssi Edvardin saaren Kensingtonin kaupungin poliisilaitos keräsi itselleen kansainvälistä huomiota pikkujouluisalla Facebook-kirjoituksellaan. Kirjoituksessa normaalistikin rennosti sosiaaliseen mediaan suhtautuva poliisilaitos muistutti tuttuun tapaan, että näin pikkujoulukaudella ei ole syytä sortua rattijouppouteen, vaan kuskivuoroista kannattaa sopia jo illanviettoon lähtiessä.

Lisäuhkauksena poliisilaitos kuitenkin huomautti, että kaikki lähiaikoina kiinni jäävät rattijuopot joutuvat kuuntelemaan kanadalaisyhtye Nickelbackia matkalla poliisiasemalle. Nickelbackia parjataan usein yhtyeen metritavaramaisesta tyylistä tehdä pohjoisamerikkalaista post-grunge rockia.

– Noh, noh, ei kestä kiittää. Arvelimme, että jos olet tarpeeksi typerä ajaaksesi ottamisen jälkeen niin vähän Chad Kroegeria poikineen on sopiva lahja sinulle, poliisilaitos sanaili viestissään.

Uhkaus ei kuitenkaan saanut täysin toivottua reaktiota. Poliisilaitokselle sadelleissa kommenteissa ihmeteltiin, saako näin vakavasta asiasta laskea leikkiä ja että miksi poliisilaitos parjaa kanadalaisen musiikkiteollisuuden kulmakiveä.

– Eikö kidutus ole Geneven sopimuksia vastaan? sanaili muuan irvileuka Facebookissa.

– Älkää vihatko Nickelbackia!! Se on hyvä yhtye. Käyttäkää jotain Justin Bieberin kaltaista. Kukaan ei harkitsisikaan ottamista ja ajamista jos käytätte Bieberiä, ehdotti toinen kommentoija, kääntäen huomion toiseen kanadalaisartistiin.

Palautteen ja maailmanlaajuisen huomion takia Kensington Police Service on sittemmin poistanut pikkujouluisan musiikkiuhkauksensa.

Lähde: BBC Kuva: Nina Mönkkönen / Liikenneturva

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat