10.7.2022

Tesla avaa kaksi uutta Tesla Centeriä Suomeen

Uudet Tesla-palatsit aukeavat vuoden 2023 loppuun mennessä Turkuun ja Ouluun. Ne täydentävät samalla myös maanlaajuisen huoltoverkon kattavuutta.

Tähän päivämäärään mennessä Tesla Centereitä on Suomesta löytynyt Vantaalta ja Lempäälästä. Ensi vuonna kaikenkattavien Centereiden määrä tuplaantuu, kun uusien sellaisten suunnitellaann aukeavan Suomen Turkuun sekä Ouluun. Myynnin, koeajomahdollisuudet, autojen toimitukset sekä huollot kattava Center aukeaa Oulussa jo ensi keväänä. Osoite tulee olemaan Kallisenkaarre 5. Oulun liike tulee palvelemaan toki potentiaalisesti suurtakin määrää Tesla-asiakkaita, mutta kyllä aivan valtavaa määrää neliökilometrejä, varmasti yli puolta koko maan pinta-alasta.

Turun varsinaista Tesla Centeriä edeltää jo aivan näillä näppäimin, 18. heinäkuuta aukeava väliaikainen huolto. Uudessa huoltopisteessä on kolme nosturia ja se on siten kätevä lisä nostoja vaativiin huoltotöihin. Tällä hetkellä kaksi Mobile Service -asentajaa ovat tukemassa Teslan omistajia Turun alueella. Turun Tesla Centerin on määrä aueta vuoden 2023 loppuun mennessä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Myös Mobile Service tehostuu

Tämän hetken kymmenen Mobile Service -huoltoauton kalusto palvelee asiakkaita suurimmassa osassa Suomea. Teslan Mobile Service -asentajat voivat suorittaa jopa 80 prosenttia kaikista huoltotehtävistä liikkeen ulkopuolella, asiakkaiden kotona, työpaikalla tai missä tahansa muussa sopivassa paikassa. Mobile Service -palvelu on Teslan mukaan omistajien keskuudessa pidetty, ja edustaa noin 40 prosenttia kaikista tehdyistä huoltotoimenpiteistä. Mobile Service jatkaa tänä vuonna kasvuaan vastaamaan kysyntää ja tavoitteena on kattaa pian koko Suomi. Tällä hetkellä Mobile Service -asentajat palvelevat sekä Turussa että Oulussa sekä useissa muissa kaupungeissa ympäri maata.

Lähde ja kuvat: Tesla

Luetuimmat