Ajoneuvot Uutinen 8.2.2016

Autoilun uusi megatapahtuma Helsinkiin – Auto 2016 marraskuussa!

Edellisestä kerrasta ehti vierähtää vuosikymmen, mutta nyt tapahtuu taas. Helsinkiin saadaan järeän luokan autonäyttely. Puitteet sille tarjoaa Messukeskus.

Autotuojat ja Messukeskus ovat tuoreen tiedon mukaan sopineet AUTO 2016 tapahtuman järjestämisestä Messukeskuksessa Helsingissä syksyllä 2016. Edellisestä autonäyttelystä, jossa autonvalmistajien valtuuttamat merkkimaahantuojat olivat laajalla rintamalla mukana, on ehtinyt vierähtää lähes 10 vuotta.

Vielä kauemmin on kulunut siitä kun maahantuojat ovat itse järjestäneet edellisen henkilöautomessun; vuoden 1968 kansainvälisen henkilöautonäyttelyn Helsingin Messuhallissa avasi itse presidentti Urho Kekkonen.

Täysin uusi konsepti

Autotuojat ry:n toimitusjohtaja Tero Kallio korostaa, että AUTO 2016 on täysin uudenlainen näyttely.
– Sen lisäksi, että kuluttaja pääsee näkemään automaailman kuumimpia uutuusmalleja, hän pääsee myös kokemaan ne. Uutta aiempiin autonäyttelytapahtumiin verrattuna on, että messuvierailla on koeajettavissaan satoja erimallisia autoja.

– Messuvieraan ei tarvitse poistua lämpimistä sisätiloista loskaan tai pimeään päästäkseen koeajamaan, vaan kaikki koeajoautot ovat vain muutaman askeleen päässä sisätiloissa. Koeajot myös palaavat samoihin lämpimiin sisätiloihin Messukeskuksessa, kertoo Messukeskuksen liiketoimintajohtaja Mikko Horppu.

Autoalan toimijat saman katon alle

Messukeskus ja Autotuojat uskovat vahvasti AUTO 2016 -tapahtuman vetovoimaan. Näytteilleasettajina ovat laajasti autoalaan liittyvät yritykset rahoitusyhtiöistä varaosa- ja tarvikealan yrityksiin ja luonnollisesti eri automerkkien virallisiin edustajiin.

Luvassa myös oheisohjelmaa

Viikonlopun aikana AUTO 2016-tapahtumassa järjestetään mielenkiintoisia autoja ja liikennettä koskevia keskustelutilaisuuksia. Tarjolla on ohjelmaa koko perheelle, aina tämän hetken kuumimmista artisteista erikoisiin autoiluelämyksiin.

AUTO 2016 -tapahtuma järjestetään Messukeskuksessa 18.–20.11.2016.

Lähde Autoalan Tiedotuskeskus, kuvituskuva Moottorin arkisto

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat