Ajoneuvot | Uutinen | 4.6.2017

Ford Focus RS Option Pack – Keulalukolla entistäkin pätevämpi katusportti

Fanitoiveilla päivitetty Focus RS Option Pack antaa katusportille tuimemman ilmeen ja lukolla varustetun etutasauspyörästön.

Jaa artikkeli

Ford Performance on ollut sangen tyytyväinen Focus RS:n saamaan vastaanottoon, eikä suotta. Kansanauton sporttipainos on herättänyt ihastusta, vihastusta ja närästystä, mutta kylmäksi se ei ole jättänyt juuri ketään. Nyt Focus RS on saanut uutta ilmettä fanitoiveista, joita Ford Performance keräsi yhteen varustepaketiksi.

Ford Focus RS Option Pack

Focus RS Option Pack muuttaa auton katon, kattospoilerin ja sivupeilit mattamustiksi entistäkin räväkämpää ilmettä varten. Lisäksi varustepakettiin kuuluvat 19-tuumaiset RS-vanteet ja kaksiväriset Recaro-istuimet. Jäätelöannoksen kirsikkana on Quaifen valmistama etuakselin tasauspyörästön lukko, joka olikin ehkä Focus RS:n leikkisän nelivedon suurin puute.

Ford Focus RS Option Pack

Yhdysvalloissa Option Pack tunnetaan nimellä Limited Edition, sillä siellä Focus RS:n tuotannon päättyminen on jo näkyvissä. Rajoitetun tuotantoerän kunniaksi amerikanserkku voi valita autoonsa räväkän Nitrous Blue -sinisävyn sijaan myös sporttisen Race Red -punavärin.

Ford Focus RS Option Pack

Ei Race Rediä näille seuduille.

Ehkä räväkkä punainen saapuu vaihtoehdoksi Eurooppaankin, jahka Focus RS:n seuraaja on lähivuosina ajankohtaisempi.

Lähde ja kuvat: Ford

Jaa artikkeli

Keskustelu

Lisäkuvat