Mazda MX-5 NA entisöinti

Ajoneuvot Uutinen 8.8.2017

Mazda aloittaa MX-5:n entisöintiohjelman – ainakin Japanissa

Japanissa alkava entisöintiohjelma nostaa ensimmäisen sukupolven MX-5:n samalle viivalle muun muassa klassisten Land Rovereiden ja Jaguarien kanssa.

Mazda MX-5, tuo urheiluautovastine My First Sony -kasettisoittimille, saa pian oman entisöintiohjelmansa ainakin Japanissa. Ensimmäisen NA-sukupolven MX-5:n voi jatkossa viedä Mazdalle tehdasehostettavaksi alkuperäisosin. Päätös asettaa vuosina 1989–1997 valmistetun MX-5:n samalle viivalle muun muassa Land Roverin klassikkomallien kanssa.

Japanissa Eunos Roadsterina myydyn MX-5 NA:n voi rekisteröidä entisöintiohjelmaan jo tänä vuonna, varsinaisen työn alkaessa ensi vuoden puolella. Samalla Mazda ja sen alihankkijat tuovat tarjolle joukon alkuperäisosia, kuten Nardin ohjauspyöriä ja vaihdekeppejä sekä MX-5:n kangaskattoja. Myös Bridgestonen SF-325 renkaat palaavat valikoimaan. Oletettavissa on, että tarjolla olevien osien valikoima tulee myös kasvamaan entisöintiohjelman edetessä.

Mazda MX-5

Mazda ei ole kertonut entisöintiohjelmastaan vielä paljoa, mutta käytössä olevat kuvat ovat koeluonteisesta esimerkkientisöinnistä. Yhtiön mukaan entisöinnit myös sovitetaan asiakkaan tarpeisiin ja toiveisiin, ja työn laatua valvoo TÜV Rheinland.

Lähde ja kuvat: Mazda

Jaa artikkeli

Valmistajalta: Mazda

Kaikki koeajot

Uusimmat