Ajoneuvot | Uutinen | 19.5.2019

Pidempi takuu, parempi varustelu: Opel uudistaa Astran ja Insignian mallistot

Astran ja Insignian varustelutasot uudistuvat. Samalla Opel jatkaa monen muun valmistajan tavoin henkilöautojensa takuuta.

Jaa artikkeli

Opel uudistaa suosittujen Astran ja Insignian varustelua. Jatkossa molemmissa tulee olemaan kolme varustetasoa: Comfort, Innovation Plus ja Executive.

Astran ja Insignian perusversion nimeä kantaa jatkossa Comfort. Comfort sisältää IntelliLink-viihdejärjestelmän seitsemäntuumaisella kosketusnäytöllä ja järjestelmä tukee Apple CarPlayta ja Android Autoa. Comfortiin kuuluvat myös pysäköintitutkat edessä ja takana, automaatti-ilmastointi sekä lämmitettävä ohjauspyörä.

Comforttia hieman parempi varustetaso on Innovation Plus. Eroja Comfortiin ovat esimerkiksi navigointijärjestelmä kahdeksan tuuman näytöllä, peruutuskamera, koko joukko turvavarusteita sekä urheiluistuimet edessä. Näiden lisäksi Insigniassa Innovation Plus sisältää muun muassa digitaalisen mittaristonäytön ja kaistallapitoavustimen.

Paras varustetaso Executive sisältää alempien tasojen varusteiden lisäksi myös ilmastoidut etuistuimet. Kuljettajan istuimessa lisänä on hierontatoiminto ja takapenkille luvataan penkinlämmittimet. Executive –mallin erottaa ulkoisesti hieman räväkämmästä korisarjasta ja 18-tuumaisista vanteista.

Opel takuu Insignia Astra varustelu

Kiristyvää takuukilpailua

Valmistajien takuukilpailun kiristyessä myös Opel jatkaa henkilöautomallistonsa takuuta. Takuu on nyt kolme vuotta ja kilometrirajoitus on 90 000 kilometriä. Paljon ajavat voivat myös valita entisen kahden vuoden takuun ilman kilometrirajoitusta.

Suomessa pitkiä takuuaikoja tarjoavat esimerkiksi Hyundai seitsemän vuotta rajattomilla kilometreillä, Kia seitsemän vuotta 150 000 kilometrin rajoituksella ja Ford viisi vuotta 100 000 kilometrin rajoituksella. Tavallista pidempiä takuuaikoja on myös muun muassa Mitsubishillä ja Renaultilla, sekä kampanjakohtaisesti Seatilla.

Tarkemmat tiedot uudistuneesta mallistosta ja uusista takuuehdoista löytyvät Opelin kotisivuilta.

Lähde ja kuvat: Opel

Lue myös:

Jaa artikkeli

Keskustelu