Ajoneuvot | Uutinen | 16.12.2017

Romusta aikaraudaksi – REC Watches muuntaa Mustangit ja Minit kelloiksi

Tanskalainen REC Watches antaa romutetuille autoklassikoille uuden elämän aikarautana. Luovuttajina toimivat Porsche 911, Ford Mustang sekä Mini Cooper.

Jaa artikkeli

Myös klassiset automallit voivat kohdata kurjan kohtalon ja päätyä tavalla tai toisella romuttamon asukeiksi. Kaiken ei kuitenkaan tarvitse päättyä siihen. Tanskalainen REC Watches on ottanut asiakseen jatkaa ikonisten automallien tarinaa hamaan tulevaisuuteen. Romurauta saattaa nimittäin löytää itsensä osana rannekelloa.

REC Watches muuntaa Mustangit ja Minit kelloiksi

Vinkeänä yksityiskohtana jokaisen kellon mukana tulee tieto siitä, mistä autosta siihen käytetty metalli on peräisin. Valmistenumeron lisäksi REC Watches lupaa selvittävänsä auton historian ja laittavansa kellon mukaan myös kuvia autosta sen parempina päivinä. Toisaalta yhtiö ilmoittaa käyttävänsä paljon aikaa juuri oikeiden romujen löytämiseksi, eli pelastettavia klassikkoautoja ei ruveta poraamaan täyteen kellotaulun kokoisia reikiä huvin vuoksi.

REC Watches muuntaa Mustangit ja Minit kelloiksi

Keskimäärin valmistaja sanoo saavansa yhdestä autonromusta tai muusta raatopalasta tyypillisesti noin 400–800 kelloa, mutta koska materiaalit eivät ole tasalaatuisia, voivat toimitetut kellot poiketa selvästi verkkosivuilla esitetystä. Kellot myös kunnioittavat lähdeauton tyyliä yksityiskohdissaan.

REC Watches muuntaa Mustangit ja Minit kelloiksi

Porsche-harrastajille tämä kertonee enemmän kuin tuhat sanaa.

Tällä hetkellä kelloja valmistetaan Ford Mustangista, Porsche 911:stä ja Mini Cooperista. Näistä Mustang ja 911 asettuvat noin 1 500 – 2 000 euron välimaastoon, pienen ja pippurisen Minin muuntuessa kelloksi noin 350 euron hintaan. Kelloissa on Miyota 9130 automaattikoneisto.

REC Watches muuntaa Mustangit ja Minit kelloiksi

REC Watches huomauttaa verkkosivuillaan myös, että heillä ei valitettavasti ole resursseja yksittäisten tilaustöiden tekemiseksi, mutta hyviä ehdotuksia kellomateriaaleista otetaan aina vastaan.

Lisätietoja voi vilkuilla osoitteesta www.recwatches.com

Lähde: Ford, REC Watches Kuvat: REC Watches

Lue myös:

Jaa artikkeli

Keskustelu

Lisäkuvat