Valtteri Bottas hitsauskilpailussa

Ajoneuvot Uutinen 10.11.2016

Suuria tunteita ja intohimon räiskyntää – Valtteri Bottas hitsauskilpailussa

Williamsin kanssa Bottas on tunnetusti nopea, mutta miten käy MIG:in puikoissa?

Suomi, tuo ilmeikkään tunneilmaisun kotimaa. F1-kuljettaja Valtteri Bottasta urallaan uskollisesti sponsoroinut Kemppi julkaisi hiljattain videon, jossa eräs maailman nopeimmista asetettiin hitsauskilpailuun ammattihitsaajia vastaan.

Aivan tyhjästä ei Bottaskaan kilpailuun lähtenyt, sillä mekaanikoksi aikoinaan opiskellut Williams-kuljettaja on hitsannut ennenkin ja saanut taidoistaan jopa mustaa valkoiselle. Vastassa hänellä olivat kuitenkin ammattihitsaajat Atte Pönkkö Peikko Groupista ja Jussi Hakala Makron Oy:stä, joten Kemppi FastMig X sai kyllä kyytiä molemmissa kilpailuerissä.

Kun leikkimielisen kilpailun vielä juonsi lempeällä rallienglannillaan F1-selostamosta tuttu Oskari Saari, niin ei ole ihme, että video tuli vastaan ameriikanserkkujemme sivuilla. Autoblogi Jalopnikissä ihasteltiin suomalaisten ylitsevuotavaa ilmeikkyyttä ja tultiin samalla johtopäätökseen, että koko kansakunta osaa hitsaamisen jalon taidon. Ehkäpä tässä siis idea kilpailukyvyn kasvattamiseen?

Toisessa Kempin videossa Bottas muistelee erästä kauheimmista kilpailukokemuksistaan ja hitsaa samalla aiheeseen liittyvän muistoesineen.

Valtterin ja Kempin sponsorisuhde näyttäisikin olevan tiukasti lukossa.

Lähde: Kemppi, Jalopnik Kuva: Kemppi

Jaa artikkeli

Kaikki koeajot

Uusimmat