AL Truck Service 24h

Liikenne Uutinen 31.10.2016

AL Truck Service 24h – Autoliiton tiepalvelun raskassarja

Autoliiton raskaan kaluston hinaus- ja tiepalvelu AL Truck Service 24h auttaa tienpäällä pulaan joutuneita rekka-, linja- ja kuorma-autoja.

Autoliitto on tunnettu lähinnä moottoripyörille, henkilöautoille ja muille kevyemmille ajoneuvoille suunnatuista matkanjatkamispalveluistaan. Uuden AL Truck Service 24h -tiepalvelun lanseerauksen myötä palvelut laajenevat raskaaseen kalustoon.

Uusi palvelu auttaa niin teknisissä vioissa kuin vaativissa liikennevahinkotehtävissä. Autoliiton raskaan kaluston hinauskumppaniverkosto kattaa koko maan ja tehtävissä tarvittavaa järeää hinauskalustoa on luvassa myös lisää.

Tavoitteena on matkan jatkuminen nopeasti

Autoliiton AL Truck Service 24h palvelee niin yrityksiä kuin yksityisiä autoilijoita, jotka ovat liikenteessä kokonaismassaltaan yli 4000 kg:n painoisilla ajoneuvoilla.

Neljätuhatta kiloa on mm. Autoliiton Plus-jäsenyydessä avustettavien ajoneuvojen yläpainoraja. AL Truck Service 24h:n maksullinen avustusnumero on 0600 555 115.

– Panostamme palvelussamme paikanpäällä korjaamiseen, jotta asiakkaidemme matka pääsisi mahdollisimman nopeasti jatkumaan. Olemme nyt ainoa kotimainen palveluntarjoaja kaikille ajoneuvokokoluokille, Autoliiton turvapalvelupäällikkö Jonne Luomala toteaa.

Järeämpää kalustoa tarvitaan

Raskaan kaluston korjaaminen ja hinaus vaatii runsaasti erityisosaamista sekä järeämpiä hinausautoja, mihin Autoliiton hinauskumppanit ovat panostaneet.

– Akun loppuminen, vaihteistoviat ja voimansiirto-ongelmat ovat tyypillisiä raskaan kaluston avustuksia. Meillä on varta vasten raskaan kaluston korjauksiin ja hinauksiin koulutettu tiimi. Näissä avustuksissa pitää ottaa huomioon paljon asioita aina kuorman painosta ja sisällöstä alkaen, Autoliiton yhteistyökumppani Hinaus Hartikainen Oy:n työpäällikkö Petri Tikkala kertoo.

Lähde ja kuva: Autoliitto

Jaa artikkeli