Matkailu Uutinen 14.12.2015

Laskettelemaan vaikka Googlella

Street Viewillä pääsee nyt myös suomalaisiin rinteisiin.

Hakukonejätti Google on ollut jälleen liikkeellä virtuaalikävelyt mahdollistavine Street View -kameroineen. Suomalaisia ilahduttavasti tällä kertaa kohteina ovat olleet kotimaiset laskettelukeskukset. Ominaisuudesta on hyötyä erityisesti lomia suunniteltaessa ja edellisiä reissuja muistellessa, mutta se toimii myös mielialan kohottamiseen mikäli lumettomuus masentaa.

– Google Street View pyrkii tuomaan maailman kenen tahansa ulottuville helppokäyttöisessä muodossa. Olen iloinen voidessamme lisätä palveluun jälleen uudentyyppisiä näkymiä Suomesta, Google Finlandin markkinointipäällikkö Sami Kankkunen kommentoi. Rinteeseen kamerat ovat päässeet tällä kertaa moottorikelkkoihin asennettuina.

Suomalaisista laskettelurinteistä Googlen palveluun ovat päätyneet Salla Ski Resort, Taima Ski, Sappee Ski Resort, Olos Ski Resort, Pyhä-Luosto Vesi Oy, Pyhä Ski Resort sekä Himos Skiing Tracks. Laskettelurinteet on myös lisätty Googlen laskettelurinteitä esittelevään Street View -kokoelmaan, josta löytyy rinteitä muun muassa Sveitsistä ja Pohjois-Amerikasta.

Suomalaisista talvikohteista Googlen palvelusta löytyvät laskettelurinteiden lisäksi viime talvena kuvattu Rovaniemen Joulupukin pajakylä sisätiloineen sekä Lapin revontulet.

Googlen rinnekokoelmaan pääset tästä.

Lähde: Google

Jaa artikkeli