14.4.2022

American Car Show tulee taas – kahdeksan näyttelyä yhdellä lipulla

Pääsiäisen perinteinen American Car Show järjestetään jälleen parin välivuoden jälkeen.

Pelkästään amerikkalaisten autojen näyttely ei ole kyseessä, vaan American Car Show’n lisäksi Messukeskuksessa on nähtävillä samalla lipulla myös Tuning Car Show, Classic Car Show, Custom Truck Show, MC Heaven, Motorsport 2022 ja uutuuksina Mopo Tuning ja FHRA 50 vuotta juhlanäyttely.

Näyttelyn yhtenä erikoisuutena nähtävillä on vuoden 2020 lopulla ajasta ikuisuuteen siirtyneen kitaristi Alexi Laihon kaksi autoa; vuoden 1974 Dodge Monaco ja 1987 Chevrolet Monte Carlo. Laiho tunnettiin paitsi yhtenä maailman parhaimpana kitaristina, myös suurena amerikkalaisten autojen ystävänä.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Classic Car Show

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Suomen ajoneuvohistoriallinen keskusliitto - SAHK ry:n kanssa. Näyttelyssä ovat paikalla upeimmat klassikkoautot.

Motorsport 2022

Näyttelyosiona Motorsport 2022 on alansa paras kohtaamispaikka moottoriurheilun parissa toimiville yhteisöille, eri lajien kilpailijoille, ammattilaisille ja harrastajille sekä moottoriurheilusta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneelle yleisölle. Kiihdytysajo on tänä vuonna nostettu isommin esiin unohtamatta muita motorsport-lajeja.

Tuning Car Show

Tuning Car Show´ssa voi nauttia harkitun räätälöinnin, tarkan suunnittelun ja tuhansien käsityötuntien tuloksena syntyneistä sporttisista, moderneista ja ainutlaatuisista autokaunottarista á la Fast and Furious.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Custom Truck Show

Hienoimmat rekat ja kuljetuskalustot ovat todellisia tuunauksen taidonnäytteitä ja tuovat näyttelyyn suurta ja komeaa sisältöä.

MC Heaven

MC Heaven on jokaisen moottoripyöräfanin maanpäällinen taivas, jonka antia ovat valtakunnan kauneimmat, tehokkaimmat ja uljaimmat uniikit moottoripyörät monilta eri vuosikymmeniltä.

Mopo Tuning

FHRA ja ACS haluavat nostaa nuorisoa mukaan ajoneuvojen rakenteluun järjestämällä ensimmäisen Mopo Tuning -näyttelyosion ACS-historiassa. Mopo Tuning -osiossa esillä on noin 40 toinen toistaan näyttävämpää mopoa ja sillä halutaan nostaa esiin nuoria kiinnostavaa kalustoa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 HELSINKI

Aukioloajat:

  • Perjantai 15.4. klo 10.00 - 18.00
  • Lauantai 16.4. klo 10.00 - 18.00
  • Sunnuntai 17.4. klo 10.00 - 18.00

Liput(ennakko/ovelta):

  • Päivälippu, 16-vuotiaasta alkaen 25 € / 29 €
  • Päivälippu, 7-15-vuotiaat 15 € / 19 €
  • Kokoaikaranneke 35 € / 39 €
  • Lapset alle 7v ilmaiseksi

Liput myy ennakkoon Tiketti ja Messukeskus!

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: ACS

Luetuimmat