31.8.2016

Auto 2016 lähestyy – Autojen superviikonloppu koittaa marraskuussa

Auto 2016

Koko perheen tapahtumassa tarjolla on jopa tuhansia koeajoja ja lähes 200 erilaista automallia.

AUTO 2016 -tapahtuma on Suomessa jotain aiemmin kokematonta. Marraskuu tuo Helsingin Messukeskukseen Suomen suurimman autojen koeajotapahtuman.

Autotuojat ry:n toimitusjohtaja Tero Kallion mukaan tapahtuman järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa.

– Tapahtumaviikonlopun aikana Messukeskuksessa on tarjolla AUTO 2016 -vieraille jopa tuhansia koeajolähtöjä lähes 200 eri koeajoautolla, Kallio paljastaa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Auto 2016 – koeajovaraukset osastoilla

Koko perheen AUTO 2016 -tapahtuma järjestetään 18.–20. marraskuuta. Koeajosta kiinnostuneet voivat varata koeajon paikanpäältä Messukeskuksesta automerkin omalta osastolta. Näytteilleasettajina on automerkkien lisäksi myös lukuisia muita autoalan toimijoita.

Pääsymaksu aikuisilta on 15 euroa, lapsilta (7–15 vuotta) eläkeläisiltä, opiskelijoilta ja varusmiehiltä 9 euroa. Perhelippu (max. kaksi aikuista ja alle 16-vuotiaat lapset) maksaa 36 euroa. Saatavana myös kolmen päivän pääsylippuja. Lisätietoja ohjelmasta päivitetään tapahtuman verkkosivuille.

Messukeskuksessa ovat näytillä myös autokorjaamoalan uutuudet Autokorjaamo-tapahtumassa.

Huippupuhujat ja autoilun tulevaisuus

Tapahtuman avajaispäivänä järjestetään huippuseminaari, jossa pääpuhujana on EU-komission varapuheenjohtaja Jyrki Katainen. Alustuksissa ja paneelikeskustelussa paneudutaan autoilun ja liikkumisen uusiin teknologioihin ja malleihin, sekä puhutaan autoteollisuuden merkityksestä Suomelle ja Euroopalle.

Paneelissa mukana ovat Jyrki Kataisen lisäksi muun muassa Euroopan autoteollisuusjärjestö ACEA:n pääsihteeri Erik Jonnert ja Suomen Ericssonin toimitusjohtaja Olli Sirkka.

Vuoden Auto Suomessa julkistetaan

AUTO 2016 -tapahtuman yhteydessä on myös Auto- ja liikennetoimittajien (AuLi ry) järjestämä gaalailta, jonka yhteydessä julkistetaan arvostettu Vuoden Auto Suomessa 2017 -voittaja-auto. Gaalaillan tv-lähetys näytetään suorana MTV-Katsomossa ja seuraavana päivänä MTV3-pääkanavalla.

Kokonaisuuteen kuuluu myös torstain 17.11. AKL Summit & Expo 2016 -vaikuttajatapahtuma.

Autoalan Keskusliiton järjestämässä autoalan ja sidosryhmien seminaarissa kuullaan huippupuhujia maailmalta kuten formuloista tuttua lääkäriä Aki Hintsaa. Menossa mukana on myös Pata Degerman, Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä sekä Juha Kronqvist, palvelumuotoilun asiantuntija!

Yhteistyötahoina Continental, Grano Diesel, LähiTapiola ja Santander ovat näkyvästi mukana molemmissa tapahtumissa ja myös Vuoden Auto Suomessa 2017 -valinnassa.

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat