21.6.2016

Dunlop American Elite – tyylikäs rengasuutuus jenkkipyöriin

Dunlop American Elite

Dunlop American Elite lupaa yhdistää hyvät pito-ominaisuudet kulutuskestävyyteen – ja vieläpä tyylikkäässä paketissa.

Dunlop on tuonut valikoimaansa uuden moottoripyörärenkaan, joka on suunnattu erityisesti amerikkalaisilla touring- ja cruiser-moottoripyörillä ajaville eurooppalaisharrastajille. American Elite -rengasmalli pyrkii tuomaan harrastajille parempaa kaarreajopitoa ja käsittelyominaisuutta tinkimättä ajokestävyydestä. Dunlopin Multi-Tread-tekniikalla toteutettu rengas yhdistää kulutusta kestävän keskiosan olka-alueiden edistyksellisiin sivuttaispitoseoksiin.

American Elite on saatavilla eturenkaaksi 9 eri koossa ja takarenkaaksi 13 koossa. Valmistajan mukaan rengas on kohdennettu erityisesti Harley Davidsonin, Victoryn ja Indianin kaltaisten valmistajien tourer-pyöriin. Amerikkalaistyyliä voi halutessaan korostaa useissa rengaskoissa myös valitsemalla renkaan kapealla tai leveällä valkoisella sivulla, luoden klassisen tyylikkään ulkoasun.

Dunlop American Elite
Dunlop American Elite mustasivuisena versiona.

– MultiTread-teknologiamme on otettu hyvin vastaan eurooppalaisissa rata- ja maantierenkaissamme. Sen avulla esimerkiksi uusin RoadSmart III -rengas on määrittänyt uudet kestävyyden ja suorituskyvyn standardit. Tilaustyönä tehtyjen mallien ja varsinkin amerikkalaisten moottoripyörien renkaissa käyttöön otettuna vastaava teknologia parantaa kestävyyttä, vakautta, märkäpitoa ja mukavuutta, mahdollistaa suuremman kallistuskulman ja tarjoaa neutraalimmat ohjausominaisuudet, kommentoi Dunlop Moto Europen markkinointijohtaja Andy Marfleet.

American Elite on nyt saatavissa Dunlopin moottoripyörärenkaiden jälleenmyyjiltä kaikkialla Euroopassa.

Lähde ja kuvat: Dunlop

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat