25.9.2021

Ensi-illan kunniaksi – Triumph Tiger 900 Rally Pro Bond Edition

Triumph Tiger 900 Rally Pro Bond Edition

Uusin James Bond -elokuva No Time To Die saa ensi-iltansa 30.9.2021. Viikkoa aikaisemmin esiteltiin Triumphin Bond Edition -erikoismalli, joka myöskin esiintyy elokuvassa.

Daniel Craigin tähdittämä No Time To Die on järjestyksessään jo 25. James Bond -elokuva. Elokuvassa kohtaa kaksi britti-ikonia, kun Bond nähdään kahdenkin eri Triumph-moottoripyörän satulassa maailmaa pelastaessaan.

Jo keväällä 2020 brittivalmistaja esitteli Bond Editionin elokuvassa esiintyvästä Triumph Scramblerista. Elokuvan ensi-ilta on siirretty koronan takia alkuperäisestä vuoden 2020 huhtikuusta jo kolme eri kertaa eteenpäin, ja nyt se on viimein tulossa kaiken kansan nähtäväksi. Siksi nyt on oikea hetki esitellä toisesta elokuvassa esiintyvästä Triumphista Bond Edition -malli, jonka lähtökohtana on Triumph Tiger 900 Rally Pro.

Kolmisylinterinen 900-kuutioinen seikkailupyörä on teholtaan 95 hevosvoimaa. Uusimman Bond-elokuvan stunt-koordinaattori Lee Morrisonin mukaan Tiger on äärimmäisen monipuolinen ja pystyvä pyörä, joka ominaisuuksiltaan sopii hyvin James Bondin käyttöön. Morrison sanoo koeajaneensa pyörän itsekin, ja toteaa sen olevan yksi parhaita moottoripyöriä, jota hän on ikinä ajanut.

Triumph Tiger 900 Rally Pro Bond Edition

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Haluttu, erottuva ja hienostunut

Vain 250 kappaleen eränä valmistettavan erikoismallin ohjaustangon kiinnikkeeseen tulee yksilöllinen numerokyltti, joka kertoo monesko erikoissarjan pyörä on kyseessä. Mittaristoon tulee näkyville 007-logo hetkeksi aina kun virrat kytketään.

Mattamustan pyörän tummaa tyylikkyyttä on korostettu käsittelemällä mustaksi myös mm. runko, matkustajan jalkatapit, sivupaneelit. Satulassa on lämmityksen lisäksi myös brodeerattuna Bond Edition -teksti. Ostaja saa pyörän mukana ensiasennusrenkaiden ohella myös nappulakuvioidut Michelin Anakee Wild -kumit, ja pyörä on lisäksi varustettu Arrowin tarvikeäänenvaimentimella.

Triumph Tiger 900 Rally Pro Bond Edition

Triumphin mukaan pyörän muokkaamisessa on haluttu tehdä siitä haluttu, erottuva sekä hienostunut.

Teksti: Janne Huhtala Kuvat: Triumph

Lisää aiheesta

Luetuimmat