20.12.2022

Ford Pumasta tulee myyntiin ”erikoismalli” – kaksi uutta väriyhdistelmää

Kaksiväristen autojen suosio on huomattu nyt myös Fordilla, kun Ford Puma-mallista tulee myyntiin erikoisversio.

Auton katto eri väriä kuin muu kori, on ollut hyvin selvä tapa erottua automaailmassa. Nyt myös Ford Puma liittyy kaksiväristen autojen joukkoon, kun Puma-mallistoon tulee valittavaksi vaihtoehto, jossa auton kori ja katto ovat eri väriset.

Ford markkinoi tätä Vivid Ruby Edition -erikoismallina, mutta mitään muuta erikoista mallissa ei tosiaan ole, kuin se, että se on saatavilla kahdella eri väriyhdistelmällä ja hieman erilaisilla sisätilan materiaaleilla kuin muut Ford Pumat. Ford Pumasta on saatavilla erikoismallin lisäksi kahdeksan yksiväristä vaihtoehtoa.

Ford Puma Vivid Ruby Edition -mallin ulkoväri on Beautiful Berry, joka on väriltään kameleontti, sen värisävy muuttuu valaistuksen mukaan. Fordin mukaan pimeällä väri näyttää syvemmän tummanpunaiselta, kun se auringonvalossa puolestaan heijastaa säkenöiviä rubiininsävyjä.

Tähän väriin on saatavilla korkeakiiltoinen musta katto, jolloin auton puskurit ovat myös mustat ja autossa on mustin yksityiskohdin viimeistellyt 18-tuumaiset vanteet.

Puma Vivid Ruby Edition -malliin on saatavana valinnaisvarusteena myös White Pack, joka sisältää valkoisen katon ja kevytmetallivanteet valkoisin yksityiskohdin. Vaaleassa versiossa korin alaosa, peilinkuoret ja puskurit ovat korkeakiiltoiset mustat.

Sisätiloissa Vivid Ruby -mallin verhoilut on tikattu valkoisilla ja rubiininvärisillä kontrastiompeleilla ja kuljettajan jalkatilasta löytyvät metallipäällysteiset polkimet. Autossa on myös valaistut kynnyslistat.

Vivid Ruby Edition -mallin myynti on käynnistynyt, automaattivaihteisen 155-hevosvoimaisen 1.0 EcoBoost Hybrid -kevythybridimallin autoverollinen hinta on alkaen 37 926 euroa.

Puma Vivid Ruby Edition -mallin tuotanto alkaa keväällä 2023.

Lähde: Ford

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy