31.3.2016

Joukkorahoitustavoite saavutettiin – Rallimuseo aukeaa Mobiliaan!

Mobilian Rallimuseo

Auto- ja tieliikenteen erikoismuseo Mobilian osaksi aukeava Rallimuseo on saavuttanut ensimmäisen joukkorahoitustavoitteensa.

Nykyaikaisen tyylin mukaisesti joukkorahoitukseen nojaava Mobilian Rallimuseo on saavuttanut 30 000 euron minimitavoitteensa. Tämän tarkoittaa sitä, että museon perusnäyttely toteutuu sille aiotussa laajuudessa Kangasalalla.

Kerätyn rahasumman takana on yli 160 suomalaista rallifanaatikkoa, aina yksittäisistä faneista yrityksiin. Minimitavoite ylitettiin Oy Veho Ab:n panostuksella.
– Vehon kaikilla merkeillä on pitkät ja vahvat autourheiluperinteet. Isona suomalaisena autoalan toimijana meillä on ilo ja kunnia olla mukana tukemassa ja mahdollistamassa Rallimuseo-hankkeen toteutumista, kertoo Veho Henkilöautojen verkoston automyynnistä vastaava myyntijohtaja Mikko Vesala.

Mobilian Rallimuseo
Rallimuseon pohjakuva

Joukkorahoituskampanja on käynnissä 8.5.2016 saakka osoitteessa www.mesenaatti.me/rallimuseo. Seuraava rahoitusporras on 50 000 euron kokonaissumma, jolla näyttelyä täydennettäisiin vuoden 1951 eli ensimmäiset Jyväskylän Suurajot voittaneella autolla, Arvo "Kurva" Karlssonin ja Vilho Mattilan Austin Atlanticilla. Mesenaatit saavat puolestaan, lahjoitussummasta riippuen, esimerkiksi nimensä museon seinälle todellisen rallifanituksen merkiksi.

Rallimuseo aukeaa yleisölle 17.6.2016 Mobilian Autokylässä.

Lähde: Mobilia, kuvat: Mobilia

Mainos (teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy

Luetuimmat